Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ee..

on robi mi..

Polecane posty

Gość ee..

minetke zrezta bardzo fajna i pozniej przechodzimy do setna ale zastanawia mnie jedno czemu on nie poprosi mnie o to bym pobawila sie jego penisem ja boje sie robic cos bez jego prosby bo moze tego nie chciec. czy powinnam go o to zapytac jak myslicie?

Gość Dop*****lam dziś każdemu
nie pytaj się tylko zrób wtedy sam ci powie a zazwyczaj nie protestują

Gość ee..
ale ja jeszcze nigdy nie dotknelam jego penisa bo zawsze moj chlopak robi mi minetke a pozniej odrazu do rzeczy ja nawet nie mam kiedy tego zrobic a moze on tego nie potrzebuje ?

do seksu trzeba dorosnąć- jak masz ochotę się pobawić penisem to się pobaw, nie czekaj na rozkazy;)

Gość ee..
ale ja juz tak czekam zeby mnie o to poprosil, a on nic w sumie nasze zblizenia sa on niedawna ale on mnie robi dobrze i ja tez chce ale sie wstydze zapytac

wcale sie nie pytaj ,bo to głupio ale gdy on zaczyna ci reka sięgac do pipki to ty natychmist rozepnij mu rozporek i wyjmij fiuta .Tak na ogół się robi On ci nie mówi bo jest zafascynowany i podniecony twoja cipka a i tak fiu mu stoi jak drąg

Gość Onqq
Wielu mężczyzn nie proponuje tego kobietom gdyż boją się ze one mogą się obrazić gdyż robienie loda może być dla nich poniżające. Jeśli chcesz go uszczęśliwić to się go zapytaj CZY MOŻESZ SPRÓBOWAĆ. Pozdrawiam. Wieczorem prześle fajny link

Gość Dop*****lam dziś każdemu
a wiesz że można zmieniać pozycję więc co z tobą

Gość ee..
jakis tam facet tez tak sobie pomyslalam bo on sie mna zajmuje i niedlugo potem jes juz max podniecony wtedy mysle sobie co mu bedzie po moim bawieniu sie jego penisem jak on jest juz tak twardy

Gość pffff
rany zadajesz pytanie ludzie ci tutaj odpowiadaja a ty jakas uparta i jeszcze sie stawiasz na swoim :/ o co kaman wogóle? chcialas wiedzieć to masz i zrób tak a jak nie to pech.