Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihi hu hu

plamy po tradziku kremy mascie! pomocy! wejdzcie

Polecane posty

Gość hihi hu hu

mma pytanie odnosnie kremow lub masci czy zeli lub mieszanek czy jakichkolwiek speczyfikow ktore usuna brzydkie cxzerwone plamy po prycholach . nie chce juz walic tapety na twarz wiec poleccie cos

Gość bieedroneczka
Ja stosuje na te plamy krem skinoren, pomaga ale dosyć powoli to idzie, no ale cóż trzeba cierpliwie smarować i w końcu może znikną te przebarwienia

Gość hihi hu hu
dziekuje ci bardzo a to jest do kazdego rodzaju skory i czy mozna stosowac tylko na noc ?

Gość bieedroneczka
wiadomo każda skóra reaguje nieco inaczej na różne preparaty, akurat skinoren ma na początku stosowania tendencje do małego podrażnienia skóry i może być odczuwane przez krótki okres pieczenie bądź swędzenie i nie wiem do końca jakby zareagowała skóra wrażliwa, ja mam cerę mieszaną z tendencją do przetłuszczania i u mnie te drobne objawy występowały tylko przez kilka początkowych dni stosowania przez krótki czas po posmarowaniu. Odnośnie stosowania ja akurat najcześciej stosuje na noc, ale czasami również na dzień, nie ma raczej żadnych przeciwwskazań do stosowania w ciągu dnia i z tego co wiem można bez obaw stosować nawet przy słonecznej pogodzie