Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billka

ODBIJANIE SIE NON STOP... CIAZA? PLS wypowiedzcie sie!!!!

Polecane posty

Gość billka
ciagle mi sie odbija... ale tak dziwnie... do tego biegunka. mdlosci i bule brzucha... jajniki... czy to powod odstawienia tabletek? czy zblizajacy sie okres.. (test wyszedl niby negatywnie...) odbija mi sie tak co kila kilkanascie minut... od jakies tygodnia jak nie wiecxej. jest mi tez nie dbrze... juz sama nie wiem. moze ktoras z was miala takie objawy ciazy czy tez moze miala tak po odstawieniu tabletek?

Gość xxxxxxxxxxtt
mi sie wlasnie na poczatku ciazy czesto odbijalo i jeszcze pic mi sie chcialo (czesciej niz zwykle) poza tym zero innych objawow:)

Gość xxxxxxxxxtt
hm..trudno cos powiedziec..zrob badanie z krwi-beta hcg (najpewniejsze)

Zgaga. Refluks. Zjadłaś coś ciężej strawnego. Akurat objawy gastryczne nie przesądzają o ciąży. Stresujesz się ciążą - i już możesz je mieć.

Gość billka
niby sie nie stresuje... bo chce byc :-) wiec moze sobie wmawiam. ech. ale naprawde... czuje sie jakos dziwnie... moze dlatego ze to powinna byc 1 miesiaczka po odstawieniu tabletek... a moze ciaza. jest non stop nie dobrze... dzis caly dzien blada jak sciana bylam i ciagle czuje jak bym miala zaraz sie zwymiotowac. rano tez. niby chce mi sie wymiotowac a nie moge!!!

Gość billka
i cxhcialam dodac ze jakas taka mam paskudnie gesta sline... i ciagle mi furczy i churczy w brzuchu... calyu dzien dzis bylo mi nie dobrze.. blada jak sciana... a w dole brzucha malo mnie nie rozerwie!!!!!

Gość em-ka
to nie sa objawy ciazy ...wsluchujesz sie w siebiie i szukasz objawow na sile...wyluzuj

Gość billka
ech... no nie szukam ich na sile... po prostu wiem ze jest taka mozliwosc ze moge byc w ciazy bo sie o to staralam. tyle ze nie wiem czy ten wstretne objawy to efekt zblizajacej sie 1 miesiaczki bez pigolek czy tez efekt tego ze moze zaskoczylam. a tyle sie juz tu naczytalem ze smialo moge powiedziec ze mam wode z mozgu ;-) wiem ze tak nie sprawdze czy jestem czy nie.. ale moze akurat sa osoby ktore mialy takie same objawy po odstawieniu tab. i w tym samym czasie staraly sie o bobaska

Gość UNIA111
Z tym odbijaniem jest pewnie różnie ....ale w moim wypadku był to 1 objaw ciąży ...odbijało mi się co kilkanaście minut od pierwszych dni ciąży ....i to nie był zbieg okoliczności bo teraz mam tak samo :))))

Gość ojojojjjjjjjjoj
a mi też się odbijało i ciąży jakoś niema - miałam tez ospałość, krew z nosa, dziwny krótki okres, ból piersi, ból podbrzusza i normlanie ciągle coś co by mogło sugerować ciąże a jej niema - większość to schizy i tyle .. przykro mi i moge polecać tylko żeby robić dużo testów - bo jak się zobaczy negatywa to odrazu mi ustępują objawy... więc nieczekam tylko robie test

Gość gość
to sa objawy odstawienia tab. tez tak mialam