Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek23

Brzydkie kobiety maja przesrane w zyciu

Polecane posty

Gość Maciek23

Mezczyzna nawet jesli nie jest piekny, to moze miec duzo pieknych kobiet, gdy wykazuje cechy przywodcy stada. Natomiast kobieta brzydka nie ma najmniejszych szans na zainteresowanie przyzwoitego mezczyzny, bo genetyka jest brutalna i niestety pozostaje jej zostac samotna gruba baba. Mezczyzna potrzebuje pieknej kobiety zeby czuc sie dobrze przed samym soba i kolegami, a takze realizowac swe pozadania. Dlatego brzydkie kobiety, szanujcie sie i nie podrywajcie tych przystojnych gdy sa lekko wstawieni i myslicie ze maja chwile slabosci. Pozdrawiam, Pragmatyczny Maciek :-)

Gość KAMASUTRA PRZEROBIONA
ale nie rozumiem czy brzydka kobieta to jest gruba kobieta nielogicznie piszesz

Gość Maciek23
To samo tyczy sie kobiet kolo 30, bo kto by chcial takie stare.

Gość Roma33
ufff, jak to dobrze, że jestem ładna:D:D:D:D jest nadzieja!

a kobiety 30 letnie sa czasem ladniejsze od tych 20-letnich solaristek:p

Gość rozważna i romantyczna...
ale jesteś durniem:D

Gość Sratatatata
A piekna kobieta to wg ciebie przystojniaku jaka?>:P Pewnie wspolczesnie wylansowany stereotyp :D Morda kosmity(zabie galy,zanik nosa i wary obciagary hehe :D),cialo tropa oblozonego workiem i cycki krowy hehe :D Nie myle sie? :D

Gość Maciek23
Ale gosc kolo 30 wezmie sobie mloda 20, a nie 30 co za 2 lata bedzie miala caly ryj w zmarszczkach i gruba dupe :-)

Gość Izsa
HAHAHA jasne a ja znam od h.... :przystojniaczków: na żel , którzy jak otwieraja buzie to poprostu ... ani nie maja nic mądrego ani smiesznego do powiedzenia. Oczywiscie leca na nich takie lalunie które ledwo przechodziły z klasy do klasy i czuja sie przy nich intelignetne.

Gość Maciek23
Ja osobiscie w zyciu nie zwiazalbym sie z gruba baba, dlatego ze jestem przebojowym optymista z mnostwem pasji i cechami przywodczymi, dlatego mi odpowiadaja tylko inteligentne i piekne kobiety, a nie grube zakompleksione "kobiety" :-)

Gość Izsa
w ogóle piękno nie jest wyznacznikiem atrakcyjności. Możecie gadać jak chcecie.

ten maciek 23 to pewnie jakas dziewucha co sie chce dowartosciowac ,a moze i facet ale z malym pikusiem :-P

Gość Izsa
Maciuś chcę zobaczyć Twój brzuch piwny za kilka lat: )

Gość Sratatatata
A co ty tak pieprzysz o tych grubych babach ? :D Uwazasz ze gruba kobieta nie moze byc piekna? :D Moja kolezanka jest dosyc tega a bardzo zadbana i co za tym idzie ladna i ma wspanialego,pieknego chlopaka :P Wiec o czym to swiadczy? Hehe a poza tym pewnie sam masz niezle kompleksy ze dowartosciowujesz sie na damskich forach przedstawiajac swoje gusta i obrazajac grubsze kobiety :P

ciekawe jak ty bedziesz wyglądać mając 30 lat albo teraz wyglądasz jak ostatni złamas tylko chcesz sie podnieść na duchu

Gość kajkakajka
Czlowieku jestes nienormalny. W zyciu nie chcialabym miec takiego faceta jak ty. A co to brzydka kobieta to juz nie ma prawa zyc. I wlasnie bardzo sie mylisz, ze taka nie znajdzie sobie fajnego mezczyzny. Niektorzy patrza na wnetrze drugiej osoby, dusze, charakter. Tak naprawde najwazniejsze jest to co ma sie w srodku, a nie na zewnatrz. A z glupia, pusta lalka moze ci sie szybko odechciec zyc. Zreszta te piekne tez kiedys beda brzydsze.

Gość Izsa
Kobieta zawsze moze schudnąć ale ty penisa nie powiększysz ^^ ani nie zmądrzejesz

Gość Maciek23
Mi sie wydaje bardzo kobiece, gdy filigranowa piekna dziewczyna jest wrazliwa, ma swoje problemy itd to jest pociagajace :-) ale co obchodzi jakie problemy i kompleksy masz pasztet ? niech sie schowa w swoim kacie bo i tak nikt nie zwraca na niego uwagi, no chyba ze z litosci ;-)

Gość Maciek23
A to ze przystojny normalny pewny siebie facet jest z brzydka baba to nie wierze, moze najwyzej dla jej kasy, a i tak ja ciagle zdradza

Gość Izsa
Nie wszyscy są piękni ale wszyscy zasługują na szacunek. Więc booski romanowski chłopie bez manier nie pi**** smutów bo z takim podejściem do ludzi jakie ty masz nawet jak ty to określasz "pasztet" by na Ciebie nie spojrzał a co dopiero lalunia

Gość Maciek23
Tak naprawdę mam małego wacka i dziewczyna mnie rzuciła a na dodoatek mam włosy na plecach :(

Gość uroda i jej brak
maja jedna wspolna ceche - obie z czasem sie zacieraja... i to te brzydsze kobiety (i mezczyzni!) na tym korzystaja, lalusiu!

Gość Maciek23
kazdy mezczyzna patrzy na wyglad kobiety, bez wyjatku

Gość śliczna i mądra 40-ka
A co taki "przebojowy optymista z mnóstwem pasji" robi na kobiecym forum????? Czyżby kobitki widziały w Tobie tylko "wielkie zero z małym nieruchawym peniskiem"? :D

Gość Agnieszka19latccxz
niekoniecznie lepsze sa młode przykład?Moja koelzanka majac jako nastolatka była grubsza nie bardzo dbała o siebie tearz jak ma 23lata schudła zaczeła sie ubierac fajnie nei mzoe sie opedzic od facetów powodzenie ma wieksze od młodszych od siebie o kilka lat dziewczat

Gość Agnieszka19latccxz
poza tym liczy sie tez pewnosc siebie mam kolezanke która jest przecietna z wygladu a ma bardzo duze powodzenie bo mysli o sobie dobrze i uwaza ze zasługuje na fajnego faceta który ja bedzie szanował

Gość no dobra a jaką masz
teorie na fakt, że ładne dziewczyny tez mają prrzeejebane, bo faceci tak vbardzo boja sie konkurencji, że je porzucaja po tym jak pójda z nimi do łózka...

Gość Jaap
Brzydka, ladna... Dla facetow najwazniejsze, ze sie szmaci i mozna z nia isc do lozka zaraz po poznaniu sie. Takie wlasnie kobiety faceci lubia(oczywiscie sa RZADKIE wyjatki)

Gość Jaap
Brrzydka, ladna... Dla faceta wazne ze sie szmaci i ze pojdzie do lozka zaraz po poznaniu sie. Takie wlansie lubia faceci (oczywiscie sa RZADKIE wyjatki).