Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRINIKA

MOJ FACET LUGO DOCHODZI A MNIE...

Polecane posty

Gość TRINIKA

reka boli jak go caly czas pieszcze rekami:( jestem zalamana bo nawet nie potrafie szybko doprowadzic faceta do orgazmu:(

Gość TRINIKA
A WAS tez boli reka???

Gość nieeeeeeeee
proponuję codzienny trening z hantlami

Gość Kup psa
i niech mu wylize. Albo tresowana malpe, ale to troche drozej wyjdzie.

Gość _o_l_a
kiedyś przed pieszczotami odbyliśmy dziwną rozmowę i potem, jak go pieściłam ręką to też to trwało tak długo, że aż musiałam zmienić rękę, bo nie dałabym rady jedną ;-) potem on powiedział, że tak było przez to, że nie był pewny, czy ja chcę to robić i przez to jego niepewne nastawienie psychiczne tak wyszło. pogadaj ze swoim facetem, może u niego też coś nie gra w emocjach, jakoś źle się czuje podczas pieszczot.

Gość też mnie ręce bolą
też mam ten problem, on dochodzi strasznie długo podczas moich pieszczot, i jedna i druga ręka i usta na zmianę a mnie już wszystko boli, za to jak on mnie dotyka to bardzo szybko potrafię dojść, ale to wcale nie jest fajne bo od razu jak dojdę to po prostu staje się "nietykalna" i jest mi z tym strasznie źle bo nie tylko w tamtych miejscach, ale ogólnie całego ciała.......tylko bym się mogła przytulic i spać od razu, i nie wiem jak to zmienić.....

Gość taki sobie facio
są prezerwatywy potrafiące przyspieszyć "wystrzał" - może warto spróbować niż się tak męczyć.