Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

az sie booje

Polecane posty

mam jechac jutro do urzedu pracy sie zarejestrowac, pracowalam prawie 2 lata, od wrzesnia mam obiecaa prace w szkole, nie wiem co robic, boje ie, ze dostae jakis staz :(

Nic się nie dzieje, idziesz, rejstrujesz się, w razie czego nie przyjmujesz stażu, wyrejestrują Cię, tyle :0 ewentualnie zaczniesz staż (jak będziesz chciala) a potem zrezygnujesz bo pójdziesz do pracy :D

no, ale czy to sie liczy bycie na bezrobociu do satzu pracy??? kurde chcialabym zasilek :O

Gość spokojnie spokojnie
tak dobrze nie bedzie:) akurat ci staż dadzą....zreszta i tak nawet jakby cie na niego wysłali to w razie gdy znajdziesz prace na pełen etat, mozesz z niego zrezygnawać bez zadnych konsekwencji

Do osoby powyżej - rejestruje się pewnie chociażby dla ubezpieczenia, o zasilku nie wspominając

chcialam wyjechac na kilka dni na wakacje, a poza tym mam prawie 30km do ewentualego miejsca odbywania stazu, troche mi sie to ie usmiecha, najwyzej pojade i nie zgllosze sie na termin...

Gość dfsd
to powiedz, ze rejestrujesz sie dla ubezpieczenia, a prace zaczynasz od wrzesnia, wiec niech ci nic nie wciskaja :o]

boje sie tak powiedziec, bo jak w zezlym roku zukalam pracy i tak o tym wspomnialam to powiedziala, ze to nie zaklad ubezpieczen :D a czy nie jest tak, ze po rozwiazaniu umowy o prace ubezpieczenie ejszcze obowiazuje 3miesiace??? p.s. nie widze szans na zasilek chyba, choc babka z informacji mowila, ze taka zansa jest... no, ale logicznie sprawe ujmujac-powiedza, ze jestem mloda i kazda prace musze przyjac :O

Jeśli się rezygnuje z powodu podjęcia pracy to jeszczez Cię w rękę pocalują ;) wiem na 100% bo pytalam :)

wii to fajnie... kurde serio mam stracha,a le najwyzej sie stawie sie na termin lub ten staz i juz :P a w ogole to bede musiala isc do informacji, zeby sie nie poglubic tam :P