Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staawik

czy to źle jak kobieta jest bardzo wilgotna?

Polecane posty

Gość staawik

W czasie pieszczot dosłownie mam staw w pochwie, czy to przeszkadza facetom??

Gość poprostuon
no mi sie tak bardzo podoba :) nie tylko nie jest zle, ale wrecz bardzo przyjemnie :)

Gość staawik
no wydaje dzwieki nawet jak facet reka mnie podnieca :) Ale on powiedzial,ze nigdy nie spotkal tak wilgotnej kobiety, a mial duze dosiwadczenie, nie wiem,czy sie cieszyc, czy plakac, bo ciagle powtarza, jaka ja jestem wilgotna...

Gość staawik
Ale wyjasnij mi, co w tym przyjemnego, jak tam taki kisiel? :) PRzeciez, to chyba zniecheca do sexu oralnego....

Gość będe brał Cie w aucie
nie śmiejemy się z tego

Gość poprostuon
staawik, chyba zartujesz :) moje ulubione typy to wlasnie te "szybko wilgotne" :) Twoj facet ma niebywale szczescie :)

Gość staawik
hehehe super, to mi sie humor poprawil :D No niestety mi tam malo do szczescia potrzeba,zeby sie podniecic, wystarczy jego spojrzenie i juz padam :D

Gość poprostuon
musz epowiedziec, ze wasi faceci to maja zycie - ja to musze ostatnio i pol godziny pracowac zeby jakies efekty poslizgowe uzyskac ;) (potem to i jest jak trzeba) a wasi farciarze maja to od tak :)

Gość staawik
po pol godzinie to ja juz bym zatopila sąsiadów ;) Rany, długo ją rozbudzasz, by była podniecona :)

Gość poprostuon
no napracowac to sie musze :) ale potem juz jest jak nalezy :) z kolei jakbym mial taka "nawilzona" kobiete to z braku gry wstepnej trzeba by to robic z 3 trazy ;) a moglbym nie przezyc (ja albo ona ;) ) bo latka leca ;)

Gość staawik
No ale gra wstępna musi byc, w tym sęk, że jestem podniecona, ale meritum podniecenia nie mogę osiągnąć, bo ma problemy ze znalezieniem łechtaczki u mnie :O :( Mówi, że przez to nawilżenie :(

Gość poprostuon
no pierwsze slysze, zeby facet nie mogl znalezc lechtaczki :) mialem kiedys taka "wilgotna", to uwielbialem spijac soczki, a jekos lechtaczka sie mi nie ukrywala :) niech Twoj facet mocniej popracuje, albo zalozy okulary jak traci czucie w jezyku ;) sorki - chyba robie sie zlosliwy na stare lata :)

Gość staawik
no wlasnie, obawialam juz sie,ze cos ze mna nie tak, skoro on nie moze znalezc, na szczescie moja pomocna dłoń wskazuje, ze jednak ta czesc istnieje u mnie ;) A tacy mlodzi to my tez nie jesteśmy :D

Gość poprostuon
no to trzymam kciuki za powodzenie akcji "poszukiwacze zaginionej lechraczki" :) zaraportuj jak poszlo - ja ostatnio mam kobiete, ktora musi miec CIAGLE pobudzana lechtaczke, w porownaniu z kobieta z orgazmem pochwowym to jest calutka godzina doslownej "orki" ;) ale warto :) szkoda tylko, ze potem nie mozna "legalnie" zasnac ;)