Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 30, 2008 maturzystów )) a potem rozpocząć zamaszysty potańc w rytm ten oto: http://www.wrzuta.pl/audio/8seS8318mg/shaun_baker_-_hey_hi_hello :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imbirowa hukuluku 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 ja juz dzisiaj wzniosłam. Wódką. Tylko nie za maturzystów. A właściwie to nie było toastu bo piłam sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 30, 2008 ja wypiłam za moją córę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imbirowa hukuluku 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 a Twoja córa ma mature?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 30, 2008 tak , zdała :) strasznie się cieszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imbirowa hukuluku 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 to gratulacje ode mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 30, 2008 dzięki :) jestem po piwie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imbirowa hukuluku 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 ja po wódce, jak juz pisałam ale trzepło mnie na chwile i dupa zbita :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 30, 2008 za moje zdrówko wypijcie :) za 2 godziny mam urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imbirowa hukuluku 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 wszystkiego dobrego!!! :) Które?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 30, 2008 26, teraz już z górki do trzydziestki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 30, 2008 wszystkiego naj naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 (()) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 neurosa1 >>> wszystkiego co daje radosc :) Lusesita de Milagros Dolores >> gratulacje dla corki ;) ..... a dla Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach