Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merkawot

refundowane pigułki

Polecane posty

Gość merkawot

coś takiego jeszcze istnieje?

Gość merkawot
i ile się za nie płaci? to te, które pomagają tez na cerę i włosy? bo nie wiem czy dobrze kojarzę.

Gość merkawot
dziękuję Ci bardzo! jeszcze tylko jedno: przyjmowałaś je? bo może wiesz coś z doświadczenia co mogłoby mi pomóc w wyborze najlepszej pigułki? staram się znaleźć najlepsze wyjście, plasterki to chyba nie dla mnie, nie zarabiam jeszcze i to za duży wydatek.

Stediril i Microgynon. Ale wiesz, to nie tak. Pigułki mają Ci służyć. Jeśli substancja (rodzaj progesteronu) w tych nie podejdzie Ci, to nici z refundowanych :(. Mnie najlepiej służą te III generacji. Wybredny mam organizm :(

Gość merkawot
no właśnie. to najlepiej by było gdyby lekarz skierował na badania. tylko że oni to chyba niechętnie robią ;/ sama już nie wiem, mam mętlik w głowie od tych wszystkich przeczytanych postów... brać czy nie brać? i jak tak, to jakie? ;/ ech...

Gość elomalenka
diane to tabletki na tadzik a nie antykoncepcyjne, zalezy na czym ci bardziej zalezy...

Gość bla bla bla bla111
Ja brałam rigevidon i też był refundowany. Płaciłam około 8 zł za opakowanie (to było mniej więcej 3 lata temu).