Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość young jac

Co mu sie stało??

Polecane posty

Gość young jac

Pewien chłopak, na którym mi teraz bardzo zalezy, zdobył na początku mój nr (nie wiem jakim cudem, ale napewno musiał sie bardzo postarać), od samego początku bardzo za mna 'latal' można tak powiedzieć - tzn mówił o mnie swoim kumplą, gadał ze mna cały czas, gapił sie, machał mi przy swoich znajomych, podrywał, nawet wazny mecz przegapił tylko po to zeby pogadac ze mną;) a teraz, od kilkunastu dni w ogóle sie nie odzywa, kilka razy do niego napisałam, to ok, fajnie sie gadało, tylko ze kiedys moghlismy 5h bez przewry i jeszcze było mało, a teraz 30 min, czasem mniej czasem wiecej...o co mu chodzi??:O innej laski na 100 % sobie nie znalazł...wiec nie wiem... co o tym myślicie??

Gość przeszlo mu

nic mu się nie stało... facet szybko sie zapala ale potrafi tez szybko spalić :) dobrze, ze nie naobiecywał Ci milości po grob i nie opowiadał o Tobie rodzicom jako o przyszłej żonie :O tak tez bywa :O

Gość young jac
mozliwe...:O chociaz dalej wchodzi na moją fotke, na profil na naszej klasie...kurde oszaleje, rozkochał i olewa teraz:O

Gość kurka wodna pieczona w mordę
chodziło mu o to, żeby Cię "wessać", a jak mu się udało - stracił zainteresowanie.Typowe. Beznadzieja.

Gość widać po tych rozmowach
stracilaś a nie zyskalaś tak czasem bywa

Gość young jac
ale to latanie wcale nie trwało długo, a dobrze sie zapowiadało;)

Gość young jac
a jak myslicie - mam szanse jeszcze go jakos odzyskać?? moze pomogła by zazdrośc albo cos...prosze, pomóżcie mi

Gość young jac
dziewczyny, prosze:O:)

Gość Zrób mu
loda

Gość Do young mac
Mam identyczna sytuacje, nie wiem co zrobic... tzn wiem, olac go ale nie moge, po prostu tak mi zaczelo zalezec ze nie moge wytrzymac, grrrr