Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaga

co zrobic aby miec chlopca??

Polecane posty

nie cale 3 miesiace temu urodzilam coreczke, planujemy z mezem drugie dziecko i chcielibysmy chlopca ale jak to zrobic?? macie jakies sposoby na wybieranie plci u dzidzi??

do Impuls 29: nie no planujemy ale jeszcze nie teraz, dopiero tak za rok moze 2. ale ciekawi mnie czy wogole sa jakies sposoby

Gość tabela
ta tabela sie podbno sprawdza

Gość tabela
ok daj znacczy sie sprawdzilo:)

Gość tabela
moze i tym razem sie sprawdzi:) tak na marginesie jak mala ma na imie?:)

a u mnie z tabeli wychodzi syn a mam córeczkę :P niestety - żadna tabelka wam nie pomoże jedyne co da 100% pewności to in vitro wyselekcjonowanego zarodka ale z tego co wiem na razie jest to niemożliwe

oj tam pomarzyc zawsze mozna a co ma byc to bedzie ;) a a corcia ma na imie amelka :]

oj tam pomarzyc zawsze mozna a co ma byc to bedzie ;) a a corcia ma na imie amelka :]

ech nie powiem, przydałaby się parka :D moja jest Ania :) i na dodatek urodziła się w walentynki :):)

a czy twoja corcia zaczyna juz siadac?? bo moja ma niecale 3 miesiace i caly czas sie podciaga i najchetniej siedzialaby caly czas u mnie na kolanach :/ ?! (bez opierania sie )

jeszcze za wcześnie na siadanie ale fakt rwą się maluchy :) Anulka ma 4,5 m-ca i najchętniej zwiedza mieszkanie na rękach oczywiście w pozycji pionowej. "Siedzieć" też lubi ale jeszcze za słaba żeby robić to samodzielnie. No cóż - to czysta ciekawość - w tych pozycjach więcej widać :) Nawet w kąpieli awantura była przez kilka dni (choć wcześniej kąpiele bardzo lubiła) i nie wiedzieliśmy o co chodzi dopóki tata jej nie posadził w wanience :D

nie no w kapieli to mala zachwycona, rzuca sie tak w tej wanience ze nawet tata jej utrzymac za dlugo nie moze hehe jak ostatnio sie nozkami odbila to lekko w glowke sie uderzyla ale nic strasznego tylko sie zdziwila hehe a co do prob siadania to zawsze mi sie z niej smiac chce bo sie prawie w kulke zwija jak probuje ale jeszcze tez nie daje rady jeszcze tylko glowke ramiona i pupe podnosi, ale jeszcze troche za wczesnie :)

Gość kasia211
u nas z tabela sie zgadza, jest córa.

Gość u mnie ani
tabelka ani owulka mam trzy dziewczynki i raczej tak zostanie, marzenia o chłopcu rozwiały się :(

Gość a u mnie się NIE ZGADZA
bo będę mieć synka, a z tabeli wynika, że córkę sprawdziłam jeszcze moje3j mamie - nei zgadza się, bo ja miałąbym być chłopcem, a mój brat - dziewczynką i moim dwóm koleżankom - nie zgadza się

mi tez lekarz powiedzial ze bedzie chlopiec na poczatku ale na nastepnej wizycie okazalo sie ze amelka wsadzila sobie pepowine miedzy nozki :):):):

Gość allala
kochaj sie zaraz po okresie

Gość uppppppppppppppppppu
u mnie ani.. zazdroszcze u nas 3 chłopców jak tylko ureguluje mi się misiączka po najmłodszym synu zaczniemy starania o córe razem z książką dr. wójcika "chłopiec czy dziewczyna" czytałam o wielu przypadkach gdie ta medtoda się prawdza. dokłoanie w 97,3 % mam nadzieje ze się uda... a ak nie to będzie synek... ps.w wielu przypadkach niezgoadzało ise z tabela odaną wyzje.

Gość a u mnie się NIE ZGADZA
w przypadku mojego synka nie ma mowy o pomyłce, pisiak jak malowany i widoczny na usg 4D nie pozostawia najmniejszych wątpliwości :D i nawet lekarz powiedział, że jak w innych przypadkach stara się nie mówić jeśli nei jest pewien, tak w moim przypadku powiedział, że nawet nie ma mowy o pomyłce i to chłopak na 100%

Gość warto czy nie
to proste : pic piwo oglądac mecze czytac playboya :classic_cool:

no moj lekarz wlasnie mi powiedzial ze na 100% to nie jest chlopak

Ostatnia rada mnie rozbroiła...ale to chyba jak sie stać chłopcem a nie jak gopocząć heheh ;)