Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zestresowana

Czy testy 1 i 4 dni po spodziewanym terminie miesiączki są wiarygodne

Polecane posty

Gość trochę zestresowana

Kobitki powiedzcie, czy testy ciążowe wykonane 1 dzień oraz 4 dni po spodziewanym terminie rozpoczęcia się miesiączki są wiarygodne? Oba testy robiłam rano, pierwszy accu-test drugi pre-test. Oba wyszły negatywne. Miesiączki nadal nie mam (drugi test robiłam dzisiaj), czuję jedynie lekki ból i skurcze w podbrzuszu. Dodam, że się zabezpieczam przy pomocy prezerwatyw (żadna nie pękła ani się nie zsunęła) ale z powodu opóźniania sie miesiączki zrobiłam testy.

wg mnie są jak najbardziej wiarygodne (zwłaszcza ze 2 i to różne) @ ci się spóźnia i tyle

Gość billka
wiesz moja psiapsiolka robila 3... wszystkie negatywne. okresu nie buylo. zrobila 5 dni pozniej... i... byl plusik... ciezko stwierdzic. a moze bylas albo jestes chora ? i sie opoznia... badz tez gdzies wyjechalas i zmiana klimatu?

Gość trochę zestresowana
No właśnie nigdzie nie wyjeżdżałam, trochę podziębiona jestem ale to chyba nie ma wpływu. Już około tydzień temu zaczęłam się stresować i to okropnie, może to dlatego? Hmm a czy to może być spowodowane tym, że po długiej przerwie (około pół roku) zaczęłam znów współżyć i to bardzo intensywnie?

Gość pauliiniuusiaaa
Moim zdaniem straciłaś niepotrzebnie kase na testy. Zabezpieczenie nie zawiodło więc czekaj cierpiliwie na okres- opóźnia się pewnie ze stresu, brzuchol boli więc pewnie niedługo przyjdzie.. ;) Pozdrawiam

Gość pauliiniuusiaaa
Moim zdaniem straciłaś niepotrzebnie kase na testy. Zabezpieczenie nie zawiodło więc czekaj cierpiliwie na okres- opóźnia się pewnie ze stresu, brzuchol boli więc pewnie niedługo przyjdzie.. ;) Pozdrawiam

Gość pauliiniuusiaaa

Gość trochę zestresowana
Ano sie stresuję, spać nie mogę co widać bo siędzę na kafe zamiast iść spać :) A z tym brzuchem, to taki trochę inny ból niz zawsze. Zazwyczaj odczuwam taki "ciepły", rozlewający się ból a teraz raczej czuję skurcze i ból jest jakby bardziej punktowy... Zastanawia mnie czy mogę ufać tym testom i w końcu spać spokojnie bo ten stres mnie zjada już...

Gość billka
hmmmm... to trak jak ja... mam takie bol;e... klujace. jakos po szerokoisci macicy.. i non stop mi sie odbija!!! masakra. tez robiulam test... wyszlo zero. ale sama nie wiem. a odbija ci sie? wyczytalam ze do tego takie notoryczne "bekanie" jak u mnie to objaw ciazy. a odbija mi sie tak od tygodnia...

Gość trochę zestresowana
Odbijało mi się jeden dzień, ale sądzę, że to było spowodowane stresem, bo żołądek miałam jak kamień z nerwów. Okresu dalej nie ma a rano poszłam z nadzieją do łazienki, że może.... Dalej się zastanawiam czy mogę wierzyć tym testom...

Mysle ze powinnas przestac sie stresowac, bo nerwy przesuwaja Ci okres, Ty sie tym denerwujesz i nakreca sie bledne kolo. Ja kiedys tez nie mialam okresu, choc nie mialam sie niby czego obawiac zrobilam 1 test. Troche sie uspokoilam ale okresu dalej nie bylo. Zrobilam drugi - znow negatywny; wiec uspokoilo mnie to zupelnie. I pare dni potem dostalam okres. W sumie - z 16-dniowym spoznieniem...

Gość trochę zestresowana
:D Dostałąm okres :D Przesunięcie było pewnie spowodowane stresem :) Uff :)