Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prozerpina

Kupiłam na allegro vichy neovadiol i chyba to podróba!!!!!!

Polecane posty

Gość prozerpina

Wywaliłam kasę, wszystko ok ale krem przyszedł bez foliowego opakowania i sam słoiczek tez nie jest zabezpieczony..skad mam wiedziec czy ktos tam nie nałożył jakiegoś badziewia...Jak poznać ze to podróba?

Gość prozerpina
czy uważacie ze to przegięcie?

Gość prozerpina
podnoszę Kochani

Gość daj linka
tego allegrowicza

Gość no wlasnie daj linka

jak ci to przysłali? wg mnie ktoś w tym dłubał bo inaczej po co by rozpakowywał :O dużo drożej byłoby kupić w aptece? z ciekawości pytam

Gość prozerpina
canberra tak 30 zł taniej było na allegro

Gość prozerpina
przysłali mi to szybko, zapakowane w tekturowe pudełko a w środku był krem w opakowaniu ale opakowanie nie było w folii jak zazwyczaj sprzedaje sie kremy i sam słoiczek tez nie był zabezpieczony, tzn. była folijka na nakrętce i słoiczku ale wygląda na delikatnie przeciętą, naruszoną, kurna nie chcę robić komuś zadymy ale co myślicie

to faktycznie sporo ale kicha wyszła szkoda że ludziska nieuczciwe są :O a nie miałaś możliwości sprawdzenia stanu przesyłki i ew. jej nie przyjęcia?

Gość prozerpina
jak Wam dam linka to bedzie nietrudno się domyślić że to ja....wyslałam maila z prośbą o wyjaśnienie..na dodatek inne osoby tez kupowały i wystawiły pozytywne komentarze, nic nie kumam

Gość prozerpina
mogłam ale akurat córa sama była w domu i odebrała....

Gość daj linka
możliwe, ze z powodu "niedoróbki" krem nie mógł być wystawiony na półkę i dlatego jakiś znajomy aptekarza np go sprzedał.

Gość podróba jak nic
:( Ale co teraz nic nie zrobisz - zapłaciłaś - przyjełaś. Nie kupujcie takich "spraw" na allegro.

Gość prozerpina
Ale canberra moge chyba zareklamować towar co myślisz? Kurczę nie chciałabym kogoś niesłusznie oskarżać ale chyba krem powinien byc w folii

Gość prozerpina
no tak, wiedziałam że potwierdzicie to co jest prawie oczywiste, dlaczego inni wystawili pozytywy? spróbuje się z nimi skontaktować a na drugi raz nie będe oszczędzać....

prozerpina sądzę że z reklamacją możesz mieć problem bo nie masz świadka na to że to nie ty przy tym grzebałaś

Gość prozerpina
załamka

Gość prozerpina
załamka..

Gość daj linka
Nie wiem, na ile uszkodzone było zabezpieczenie na słoiczku, ale prawda jest taka, ze nikt raczej nie sprzedałby tego kremu w słoiczku za taka cenę. Ewentualnie w saszetkach-tak. Być może zabezpieczenie było fabrycznie uszkodzone, produkty z takimi wadami idą taniej na Allegro i nie sa to podróbki często, lecz wadliwy towar, raczej opakowanie. Poczekaj więc na wyjaśnienie sprzedawcy.

Gość prozerpina
daj linka oczywiście poczekam, chcialam zobaczyć jakie jest Wasze zdanie o tym....posłałabym linka do tego sprzedawcy ale jakos mi głupio..nie mam pewnosci że mnie oszukał...i nie chcę tak publicznie narazie...

Gość prozerpina
na słoiczku była jakby przecięta folia wzdłuż miejsca gdzie łączy sie pokrywka ze słoiczkiem..

Gość prozerpina
na słoiczku była jakby przecięta folia wzdłuż miejsca gdzie łączy sie pokrywka ze słoiczkiem..

Gość Fafre
Rejestrując się na tym forum: http://darkwarez.pl/?ap=132318 (ominięcie głosowania w toplistach) możesz uzyskać odpowiedź od fachowców (w dziale Hyde Park - zdrowie i uroda) Pozdrawiam.

Gość daj linka
jeśli człowiek sprzedaje masowo apteczne produkty, to raczej ma znajomości z kimś w drodze od producenta do sprzedawcy. bo przecież musiałby nawet te słoiczki i tekturki skąś wytrzasnąć. Mam nadzieję, ze to nie oszustwo.

Gość prozerpina
daj linka, dziękuję