Gość qqqqqqqqqqqq Napisano Czerwiec 30, 2008 jw jak wrazenia? ile zaplaciliscie z bilet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aa.. Napisano Czerwiec 30, 2008 28,50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marson Napisano Czerwiec 30, 2008 tamci z "teraz albo nigdy" byli na maderze. z ujęć kamery wyglądało wszystko spoko, imprezowo i w ogóle ale strome góry też były wiec po pijaku lepiej nie chodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I warto Napisano Lipiec 1, 2008 Cesarzowa Sissi była na Maderze, jak chorowała na płuca. Ale specjalnie nie interesowała się ile kosztuje bilet:D I,wierząc przekazom - dość się nudziła:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ustyska79 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 hej!ja tez wybieram sie na Madere, ale dopiero w styczniu i w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos wie jak wyglada wyspa zima? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzzx Napisano Sierpień 10, 2010 najtaniej jest wylatywac z Niemiec np przez posrednikow w stylu konradtravel.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madeira dreams Napisano Sierpień 19, 2019 Na Maderze byłam dwa miesiące temu z przyjaciółmi i jestem zackochana po uszy. Bardzo pomogła nam poczuć miętę do wyspy Sonia, przewodniczka z madeira dreams, dzięki której poznaliśmy miejsca i zakątki, których próżno po przewodnikach szukać. Polecam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roma Napisano Październik 7, 2019 Mąż zabrał mnie w zeszłym roku na rocznicę ślubu na Maderę i jestem nią urzeczona, a polska przewodniczka o której widze również mowa powyżej jest niesamowita! Madeira Dreams spełnia sny o Maderze bez dwóch zdan! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulka Napisano Listopad 21, 2019 Dnia 7.10.2019 o 19:55, Gość roma napisał: Mąż zabrał mnie w zeszłym roku na rocznicę ślubu na Maderę i jestem nią urzeczona, a polska przewodniczka o której widze również mowa powyżej jest niesamowita! Madeira Dreams spełnia sny o Maderze bez dwóch zdan! Też poznałam madeira dreams - przewodniczkę Sonię konkretnie i wspaniale pokazuje Maderę - warto jechać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulka Napisano Listopad 21, 2019 Też poznałam madeira dreams - przewodniczkę Sonię konkretnie i wspaniale pokazuje Maderę - warto jechać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halinka68 Napisano Grudzień 9, 2019 Dnia 21.11.2019 o 17:11, Gość lulka napisał: Też poznałam madeira dreams - przewodniczkę Sonię konkretnie i wspaniale pokazuje Maderę - warto jechać! Zdecydowanie Sonia jest niezastąpiona podczas wyjazdu na Maderę - dzięki niej i madeira dreams dosłownie spełniłam swoje marzenia i sny o tym bajecznym zakątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halinka68 Napisano Grudzień 9, 2019 Dnia 21.11.2019 o 17:11, Gość lulka napisał: Też poznałam madeira dreams - przewodniczkę Sonię konkretnie i wspaniale pokazuje Maderę - warto jechać! Zdecydowanie Sonia jest niezastąpiona podczas wyjazdu na Maderę - dzięki niej i madeira dreams dosłownie spełniłam swoje marzenia i sny o tym bajecznym zakątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wera33 0 Napisano Czerwiec 29, 2021 To prawda. Pani Sonia jest wspaniałym przewodnikiem, a do tego jest przesympatyczna! Świetnie się z nią spędza czas, a wyspa pokazana przez kogoś kto ją zna jest jeszcze ciekawsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach