Friese 0 Napisano Czerwiec 30, 2008 Przyjmuję pierwsze opakowanie Microgynonu 21, zostały mi 2 tabletki i mam pytanka: 1) jeśli podczas 7 dniowej przerwy wystąpi okres to mimo wszystko tabletkę kolejną przyjąć 8 dnia tak? Czy tak jak na początku: pierwszego dnia okresu? 2) wszystko niby jest ok.. tylko mam takie dziwne plamienia (bez wkładek ani rusz..;/) no i stan cery ... olaboga;/ niby ogasło teraz to wszystko, ale wyskoczyło mi tego wszystkiego na cerze że szok.. tak jak przed okresem miałam nasilony trądzik, ale to jedna, dwie krostki... a teraz przez parę dni powyskakiwało mi na całej twarzy-> spróbować jeszcze 2 opakowanie czy lepiej odstawić? a przyjmować inne? .. dziękuję .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma-rka Napisano Czerwiec 30, 2008 póki zostały Ci 2 tab. i nie ma krwawienia idź do lekarza i poproś żeby zmienił Ci tabletki! Dobrze dobrane tabletki nie powodują plamienia i nie pogarszają skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma-rka Napisano Czerwiec 30, 2008 póki zostały Ci 2 tab. i nie ma krwawienia idź do lekarza i poproś żeby zmienił Ci tabletki! Dobrze dobrane tabletki nie powodują plamienia i nie pogarszają skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach