Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maartttt

HEELPP

Polecane posty

Gość Maartttt

Hej Dziewczyny, Młoda Polozna..Pomozcie mi albo doradzcie co mam robic?! Biore tabletki juz ponad pół roku o 23.00..nigdy o żadnej nie zapomniałam. W sobote mialam taki problem ze jak wzielam tabletke to pol godz. po wzieciu(zapewne od alkoholu) wymiotowałam, zatrułam się..nie moglam wziazc dodatkowej tabletki, bo wszystko co polknelam wymiotowalam aż do niedzieli. W niedziele wieczorem poprawiło mi się, więc normalnie wziełam tabletke o 23.00..Dziś też normalnie wziełam tabletke.. Ale co zrobić z tą pominiętą??? CZy można ją jakoś uzupełnić?? Do końca brania tego opakowania zostało mi 4 tabletki..I czy przez jedna tabletke moze byc calkowicie zmniejszona antykoncepcja?? Czy oplaca sie brac reszte tabletek ?? Powinnam wziazc jakoms dodatkową? Ale kiedy?Nie jest za pozno?? Odpiszcie mi prosze..

Gość billka
nie. nie mozna uzupelnic. ale nie martw sie bo jak mowisz zostaly ci tylko 4 wiec dostaniesz normalnie okres. przyjmiesz nowe opakowanie 8 dnia i jestes na nowo zabezpieczona :-) przeszlam to juz kilka razy. nie martw sie.