Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomózcie mi boliii

Chyba przeziębiłam pęcherz, co robić? Pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość pomózcie mi boliii

Hej, coś mi się wydaje, że przeziebiłam pęcherz. Nie wiem, w jaki sposób, no ale wszystko na to wskazuje. Boli mnie tuż nad wzgórkiem łonowym, pęcherz mi rozpiera, no i ból promieniuje do lewej i prawej strony. Często chce mi się siku. Co robić? czy konieczna jest wizyta u ginekologa?

chyba raczej u urologa.ja bym poszla do rodzinnego,da Ci furagin i powinno pomoc.furagin niestety na recepte

Gość weweew
weż sobie furagin i urosept mnie pomaga.

Gość weweew
i zrob sobie ciepłą kąpiel tez mi pomaga .

Gość GooGoo
też polecam furagin. mnie zawsze zimą dopada zapalenie pęcherza i wiem, jakie to jest przykre. Polecam Furagin, a jesli nie możesz iśc do lekarza [rodzinny wystarczy] to w aptece kupisz Urosept i żurawinę w tabletkach. Powinno pomóc trochę. ale jeśli już mocno boli, to radziłabym nie czekać, bo zrobi przewlekłe zapalenie i będzie Ci nawracało przy każdym ochłodzeniu.... Trzymam kciuki.

Gość Weź miskę
wlej do niej gorącej wody i postój nad nią w takiej pozycji żeby te opasry szły Ci "tam"... Mi pomagało, ale na lekkie przeziębienie pęcherza, gdy nie bolało mnie, tylko strasznie co chwila do łazienki latałam... parę razy z tą wodą popróbuj, ale się nie poparz! Pozdrowienia...

Gość pomózcie mi boliii
dziękuje, już szukam

Gość sibi
wystarczy iść do lekarza rodzinnego,obiawy twe wskazują na zapalenie pęcherza,to przepisze coś,moja siostra była u lekarza rodzinnego i dostała antybiotyki

Gość maziakk
na zapalenie pęcherza to tylko urofuraginum jeden z najlepszych a przede wszystkim najskuteczniejszych lekarstw polecam bardzo