Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Layshopping

porady opinii szukam? nt mini spódnicy

Polecane posty

Gość Layshopping

hej, mam pytanie.. dziewczyna wystawia całkiem fajnie wyglądającą spódnicę.. zastanawiam się tylko czy to się teraz nosi? widziałam w takim kolorze szorty na Allegro (49?).. a mini? ..?

Gość linka zapomnialas

Gość Ladyshopping
mi się zaś podoba tylko nie chciałabym śmiesznie wyglądać ;) poza tym niby nie jest to wielki wydatek ale dochodzą koszty przesyłki (sic poczta znowu zrobiła podwyżkę, prawdopodobnie dlatego że pracownicy dostali większe pensje..:/), a nie mam szans na odbiór osobisty..

ważne jest przede wszystkim, żeby tobie się podobała, i żebyś dobrze się w niej czuła :) jeżeli wiesz, że tak będzie, to nie ma na co czekać :) koszt przesyłki 7,50 zł, tak ? to jeszcze nie tak drogo, ja płacę przeważnie 9 zł, a spotykałam się z naprawdę wysokimi kosztami :D

Gość Vanilia Sky
dla mnie w porządku :)

Gość serduszko.pleple
dla mnie OK, tylko zapytaj o dokładne wymiary!

Gość Ladyshopping
faktycznie to też mi się spodobało :), nie zarabia na przesyłkach.. poza tym często patrzę na inne rzeczy jakie ktoś wystawia - po tym łatwiej się zorientować czy to jakiś 'handlarz' ze szmateksu, czy osoba która wydaje własne rzeczy.. jej używane są wszystkie w takim samym rozmiarze i nawet aktualne..