Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala26

Dziewczyny, które planują maluszka

Polecane posty

Gość mala26

Witam! Postanowiłam załozyc noy temat dla wszystkich dziwczyn, które planuja maluszka. Wiem, jest już sporo takich tematów na forum, ale pisza tam już stałe forumowiczki, a nowym cięzko się przyłączyc do rozmowy. Szczerze mówiąc mnie się nie chciało od poczatku wszytskich wpisów czytać, więc zakładam nowy temat. Planuję maluszka za kilka mies, na razie biore kwas foliowy i robię badania.

to bardzo wazne sprawdzić wszysto na samym początku. mnie się wydawało że też wszystko zrobilam, posprawdzałam a okazalo się że chodzę to tak niekompetentnego lekarza że od pól roku nie moge zajść w ciążę. starania trwają nadal zycze ci wszystkiego najlepszego. mam nadzieje ze uda ci się wszystko tak jak sobie to planujesz. pamietaj tylko że im bardziej się chce tym gorzej to wychodzi. pozdrawiam

Gość mala26
No właśnie z tymi badaniami to tez mam wątpliwości. Ginekolog zleciła mi badania krwi zrobila cytologie. Ale naczytałam się o tym że dobrze by było się zasczepić przeciwko grypie, wirusowemu zapaleniu wątroby. Natomiast moja ginekolog nic yakiego mi nie mówiła.

Gość mala26
Czyżby nie było żadnych kobitek, które planuja dzidziusia i chca się przyłączyć do nowgeo tematu.

wiem że bardzo duzo kobiet stara się już tak długo że przyłączyły się juz do jakiegoś topiku. ja jestem na etapie starania więc nie wiem czy moje problemy będą pokrewne z twoimi. Moge ci tylko powiedzieć ze bardzo wazne jest zrobic badania na toxo i takie tam, ale jesli masz skierowanie na badanie krwi to być może twój lekarz już to uwzględnił. Mam także nadzieje że miałaś dobrze sprawdzane czy wogóle masz owulacje bo w moim przypadku dopiero podczas starań okazało się że ja wogóle nie mam owulacji. Także to też sprawdź chyba wiecej nie jestem ci w stanie pomóc w razie jakiś pytań, pisz śmiało pozdrawiam:-)