Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kobitka

jestem zalamana poznalam super faceta ale jego penis....

Polecane posty

Gość ankkkkkkkka
do wredny prowokator:) moze i krzyczą ale po to aby faceci nie mieli zbytnich kompleksów:) jesteśmy przynajmniej bardziej delikatne od Was,bo Wy klrzyczycie że nie chcecie większych kobiet:)

\"ale z krotkim penisem nie da sie stosowac niektorych pozycji i to moze byc minusem \" ale co to znaczy krótki? oczywiscie, ze 7 cz8 cm bedzie kiepskim rozmiarem, ale nie 15 :D Pochwa nie ma 20 cm tylko zazwyczaj od 6 do 9 cm... oczywiscie kobiety lubią pogaradc bzdety o zamiłowaniu do 30 cm penisów bo zazwyczaj zadna nie miała faceta z duzym czlonkiem

Gość ankkkkkkkka
do amaleta:) owszem z długim czasami boli,ale z krótkim ogólnie kurduplem mało czuć:) Porównywalnie z wkładaniem tamponu:)

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
bo penis ma być idealny nie za mały i nie za duży. jednak ja mam wrażenie że 15-17cm do dla wielu pań optimum...i na prawdę trudno powiedzieć o takim ze jest mały bo są też 6cm.

"Mlocenie" to oczywiscie okazywanie uczuc wyzszych jak na temat przewodni zycie uczuciowe przystalo :P Wole szczerosc niz uprzejme klamstewka :P

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
komiczne--> jeszcze trochę i zaraz posypią się tu zgadywanki na temat twojego uposażenia :P

Gość ankkkkkkkka
w kazdym razie mały penis kojarzy mi się nieco z niedojrzałościa płuciową i wywołuje u mnie odczucia:UCIECZKA!!!!!!!!!

Gość habia
a która z was miała doczynienia dużego i obrzezanego?

mam kolegęi ma zaganiacza naprawdę sporego, ale teraz zadaję pytanie zasadnicze, dlaczego on już ma chyba 4 z kolei żonę w ciągu 10 lat?

Gość hrabia
obrzezany jest lepszy bo tak szybko nie dochodzi?

Gość ankkkkkkkka
do bardzo miły blondyn:) No chyba nie wierzysz ze to przez duzego penisa:)

faceci troszkę gorzej wyposażeni z zasady są fajniejsi w łóżku, bo bardziej się starają nadrobić te ich z zasady wyimaginowane "niedobory" :P A ci z wielkim sprzętem to wychodzą z założenia, że kobieta powinna mieć orgazm na sam widok takiego czegoś :D:D:D

Gość hrabia
penis duzy jest lepszy

Gość ankkkkkkkka
do kyyrene :) to jest tylko pusty slogan:) Facet nie nadrobi niczym mając małego penisa:)

Gość Mbebe aus Mozambik
Ich hase 25 cm dick, do you want to feel it inside of you? :classic_cool:

Gość jak to jest że pochwa ma max
10 cm długości a są takie głupie baby że marzą im się kutongi 20 cm???? mój partner ma 15 cm (tak na oko, bo przecież mu mierzyć nie będę) czyli standard - ogólnie możemy szaleć we wszystkich pozycjach ale czasami jak nagle pchnie za głęboko - to czuję ból - po prostu członek uderza o szyjkę macicy a to baaardzo boli nie wyobrażam sobie mieć faceta z 20 cm penisem - chyba wsadzałby mi tylko to połowy i to jescze bardzo powoli, a ja przy każdm ruchu bałabym się bólu

ankkka : to jest moja prywatna opinia wynikająca z moich prywatnych doświadczeń :)

dwie młode dziewczyny prowadzi dyskusje, jaki jest lepszy krótki a gruby czy cieńki a długi? Doświadczona pani rozwiązała dylemat słowami: ten , który dłużej stoi........

Gość jak to jest że pochwa ma max
---> blondyn a z czasem ten który W OGÓLE stoi :P

Gość hrabia
ale miałyscie z penisami obrzezanymi?

jesli mam byc szczery to 24 cm to juz jest wynaturzenie... facet bedzie miał problemy ze wzwodem a na dodatek to w łóżku musi miec kiepska wydolnosc, bo podczas stosunku gros krwi ma w penisie :P

hrabia - nie łapiesz aluzji? nie widzisz, ze ta permanentne ignorowanie Cie musi cos oznaczac? :P

Gość hrabia
a obrzezanego ktos miał penisa?

Gość no to nie sa bzdury niestety
tylko to jest dramat dwa lata byłam z facetem z takim "pręcikiem"....dramat zwłaszcza ze ciągle o tym mowił, ze ma małego i pewnie mi nie starcza a co ja miałam powiedzuec no co????????? rezultat była taki ze....jużz nim nie ejstem, mam faceta wprawdzie starszego o 14 lat od poprzedniego ale za to ma....odpowiedni equpment i wie jak go urzyc:-)....nie ma sie co oszukiwac rozmiar ma znaczenie ...i zadn atechnika czy uczucia tego nie zmienią :-)

"a obrzezanego ktos miał penisa?" ja miałem, ale juz nie mam - znudził mi sie :P:P:P

\"podczas stosunku gros krwi ma w penisie\" :-D :-D czyli ze tak 4 litry, nie? :-P

Gość mój poprzedni mial glistke
ale mialam prawie za kazdym razem orgazm. moj obecny ma duzego :D i jestem bardziej zadowolona bo orgazm osiagam po niedlugim czasie i mam za kazdym razem. nie przejmuj sie frustratami.

Gość czarna murzina
ja jestem czarna murzina moja knaga miec 30 cm ja chciec bolcowac moja czarna knaga biala kobieta