Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko

imie dla chlopaka

Polecane posty

Gość tylko

poprosze o mnostwo propozycji, nie moge sie zdecydowac, strasznie to dla mnie trudne

Gość mi sie podobaja
Mateusz, Krystian,Patryk :)

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie jestem jeszcze w ciazy, nawet nie planuje, ale zawsze podobalo mi sie imie jakub, jacek i rafał moze dlatego ze z nikim mi sie nie kojarzy, bo cala reszta tak heh no moze jeszcze mikołaj albo artur:)

Gość ahm
Adaś

Gość Kryspin Filip Jaś

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa
tak, jan i michal tez jest ok:) moze jeszcze Daniel:) i jakie wybierasz? ;)

Gość Emil
Dorian

Gość Gabriel Adaś Tomasz

Oskar, Alan, Dawid, Wojtek, Franek, Artur, Krystian

Gość kubusiovvaaa
Tomek na pierwszym miejscu, a tak po za tym to Dominik, Jacuś :)

Gość mysle ze go zawiało
Adam Adrian Adolf Albert Albin Aleksander Aleksy Alfons Alfred Alojzy Ambroży Anatol Andrzej Antoni Anzelm Apolinary Arkadiusz Artur Augustyn Bartosz Bogdan Bogusław Bolesław Cezary Cyprian Czesław Damian Daniel Dariusz Dawid Dionizy Dominik Edward Emil Ernest Eryk Feliks Filip Fryderyk Grzegorz Gwidon Henryk Herbert Ignacy Ireneusz Jacek Jakub Jan Jarek Jerzy Juliusz Kajetan Kamil Kacper Karol Kazimierz Konrad Krystian Krzysztof Lech Leopold Leszek Lucjan Łukasz Maciej Maksymilian Marcin Marek Mariusz Mateusz Michał Mikołaj Mirosław Norbert Olgierd Oskar Paweł Patryk Piotr Przemek Radosław Rafał Remigiusz Robert Roman Sebastian Sławek Stanisław Stefan Sylwek Szymon Tadeusz Tomasz Wacław Waldemar Wawrzyniec Wiktor Wincenty Wit Witold Władysław Włodzimierz Wojtek Zbigniew Zbyszek Zdzisław Zenobiusz Zenon Zygmunt

Mikołajów, Jakubów, Kacperków i Oskarków jest dość dużo - no ale jak się podoba to trza dać tak na imię:D Ja proponuję Błażejek, Dominik, Konradek, Fryderyk :)

oooooooo Norbert - piękne męskie, wyraziste i silne imię - tak jak Konrad:P

Gość mama_gabry
mój syn będzie miał na imię Julian - Julek! :) ewentualnie Tymoteusz - Tymek! Podoba mi się jeszcze Dawid - ale to imię jest już zajęte... no i Filip tez fajnie

Gość mysle ze go zawiało
Adam Adolf Adrian Albert Albin Aleksander Aleksy Alfons Alfred Alojzy Ambroży Anatol Andrzej Antoni Anzelm Apolinary Arkadiusz Artur Augustyn Bartosz Bogdan Bogusław Bolesław Cezary Cyprian Czesław Damian Daniel Dariusz Dawid Dionizy Dominik Edward Emil Ernest Eryk Feliks Filip Fryderyk Grzegorz Gwidon Henryk Herbert Ignacy Ireneusz Jacek Jakub Jan Jarek Jerzy Juliusz Kacper Kajetan Kamil Karol Kazimierz Konrad Krystian Krzysztof Lech Leopold Leszek Lucjan Łukasz Maciej Maksymilian Marcin Marek Mariusz Mateusz Michał Mikołaj Mirosław Norbert Olgierd Oskar Patryk Paweł Piotr Przemek Radosław Rafał Remigiusz Robert Roman Sebastian Sławek Stanisław Stefan Sylwek Szymon Tadeusz Tomasz Wacław Waldemar Wawrzyniec Wiktor Wincenty Wit Witold Władysław Włodzimierz Wojtek Zbigniew Zbyszek Zdzisław Zenobiusz Zenon

Gość Mój będzie Nikodem

Gość Cyprian

Gość no i*

Gość tylko
najgorzej, ze kiedys pracowalam w szkole i wiekszosc imion ktora mi sie podoba kojarzy mi sie z niezbyt fajnymi osobkami... a czy Franek to imie czy skrot od Franciszka?

Gość ola970213
Oliwier:* NATAm MIłosz, GRAcjan I Ksawie

Gość jhhkmhjk
ADAMIMIĘ MĘSKIE ADOLFIMIĘ MĘSKIE ADRIANIMIĘ MĘSKIE AGATONIMIĘ MĘSKIE AGENORIMIĘ MĘSKIE ALBERTIMIĘ MĘSKIE ALBINIMIĘ MĘSKIE ALEKSANDERIMIĘ MĘSKIE ALEKSYIMIĘ MĘSKIE ALFONSIMIĘ MĘSKIE ALFREDIMIĘ MĘSKIE ALOJZYIMIĘ MĘSKIE AMADEUSZIMIĘ MĘSKIE AMBROŻYIMIĘ MĘSKIE ANASTAZYIMIĘ MĘSKIE ANATOLIMIĘ MĘSKIE ANDRZEJIMIĘ MĘSKIE ANGELUSIMIĘ MĘSKIE ANTONIIMIĘ MĘSKIE ANTONINIMIĘ MĘSKIE ANZELMIMIĘ MĘSKIE APOLINARYIMIĘ MĘSKIE APOLLOIMIĘ MĘSKIE APOLONIUSZIMIĘ MĘSKIE ARKADIUSZIMIĘ MĘSKIE ARKADYIMIĘ MĘSKIE ARNOLDIMIĘ MĘSKIE ARONIMIĘ MĘSKIE ARTURIMIĘ MĘSKIE ARTUSIMIĘ MĘSKIE ATANAZYIMIĘ MĘSKIE AUGUSTIMIĘ MĘSKIE AUGUSTYNIMIĘ MĘSKIE AURELIIMIĘ MĘSKIE AURELIANIMIĘ MĘSKIE AURELIUSZIMIĘ MĘSKIE

Gość NIKODEM...
:-O

Gość jhhkmhjk
BALTAZARIMIĘ MĘSKIE BARNABAIMIĘ MĘSKIE BARTŁOMIEJIMIĘ MĘSKIE BARTOSZIMIĘ MĘSKIE BAZYLIIMIĘ MĘSKIE BEATUSIMIĘ MĘSKIE BENEDYKTIMIĘ MĘSKIE BENIAMINIMIĘ MĘSKIE BENONIMIĘ MĘSKIE BERNARDIMIĘ MĘSKIE BŁAŻEJIMIĘ MĘSKIE BOGDANIMIĘ MĘSKIE BOGOMILIMIĘ MĘSKIE BOGUCHWAŁIMIĘ MĘSKIE BOGUFALECIMIĘ MĘSKIE BOGUFAŁIMIĘ MĘSKIE BOGUMIŁIMIĘ MĘSKIE BOGUSŁAWIMIĘ MĘSKIE BOGUSZIMIĘ MĘSKIE BOHDANIMIĘ MĘSKIE BOHUSZIMIĘ MĘSKIE BOLESŁAWIMIĘ MĘSKIE BONAWENTURAIMIĘ MĘSKIE BONIFACYIMIĘ MĘSKIE BORYSIMIĘ MĘSKIE BORYSŁAWIMIĘ MĘSKIE BORZYSŁAWIMIĘ MĘSKIE BOŻYDARIMIĘ MĘSKIE BRATUMIŁIMIĘ MĘSKIE BRONISŁAWIMIĘ MĘSKIE BRUNOIMIĘ MĘSKIE BRUNONIMIĘ MĘSKIE BUDZISŁAWIMIĘ MĘSKIE BUDZIWOJIMIĘ MĘSKIE