Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabarka

martwię się o córkę, co to może być?

Polecane posty

Gość rabarka

Jutro idę z córką - 4 lata do lekarza. Od pewnego czasu narzeka, ze bolą ją oczy, brzuch. Towarzyszy temu zmęczenie. Wygląda blado i ma sińce pod oczami. Dotąd chorowała rzadko, zwykle przeziębienie, angina. Teraz nie ma gorączki ale sprawia wrażenie słabej. Boję się, że to coś groźnego, cukrzyca, anemia...:( Nie wiem co o tym myśleć, może ktoś coś powie.

Gość propozycja....
idź prywatnie do laboratorium medycznego i zrób zrób wszelkie badania krwi, mocz, kał na pasożyty. Dla uspokojenia porównaj je z tabelą wyników na www.vademecum.zdrowia.prv.pl no i zabierz wyniki do lekarza; przyspieszysz w ten sposób ew. leczenie.

Gość nie ma sensu iść
prywatnie, jutro idziesz do lekarza więc on wystawi na pewno skierowanie na większośc potrzebnych badań, szkoda własnych pieniędzy wydawać, zwłaszcza że mogą być potrzebne leki. Ewentualnie na własną rękę możesz zrobić jakieś dodatkowe badania. A powiedzieć nie bardzo jest co, to może być coś bardziej lub mniej poważnego. Anemia to chyba do tych lżejszych się zalicza, a bez badań nawet lekarz diagnozy nie wystawi. Na pewno nie zwlekaj z wizyta i badaniami

Gość rabarka
napisałam też na topiku ciąża.... tak tylko zastanawiam się, bo powodów może być dużo od lekkich, oby do niestety poważnych... badanie zapewne będzie w czwartek a w piątek wyniki... dzięki 🌼

Gość kurcze ja mam to samo
rabarbarka jak już sie dowiesz co to jest, napisz tu..ja mam te same objawy od tygodnia :(

Gość sibi
tak samo miał mój siostrzeniec i okazało sie anemią ,i je witaminki i żelazo,mało zrużnicowaną diete miał,może to jakiś wirus teraz różne rzeczy się plątają,a jak bolą oczy to ze słonka tak dzieci teraz ponoć mają,ale pewnie krew i mocz bedzie trzeba zbadać i się zobaczy

Gość sibi
to może by ć też osłabienie organizmu przez jakis stan zapalny,niedoleczoną grype też

Gość rabarka
napiszę, mam nadzieję, że jednak nic poważnego i że skończy się na witaminach ew. żelazie może rzeczywiście to niedoleczona infekcja, byłam zdziwiona, bo niby przeszło jej szybko, nawet się cieszyłam a teraz :(

Gość sibi
choć nie mam jeszcze dzieci to wiem że z nimi same niespodzianki czasami (pomagałam przy dzieciach nieraz to wiem),napisz wkrótce jak tam córcia.trzymamy kciuki!

Gość rabarka
pozdrawiam, idziemy na spacer :)