Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwioooona

z kim ja się zadałam..

Polecane posty

Gość zdziwioooona

od niedawna mam grupke nowych znajomych, dziewczyn. z początku wydawało mi sie, ze to zwykłe panienki, snobki ale postanowiłam nie oceniac po wygladzie... w sobote byłam zaprszona na imprezę organizowaną przez to towarzystwo.. najpierw jedna przed wyjsciem nakładała na twarz gips dekoracyjny zeby wyrównac cerę i potem zamalowała to podkładem!! a potem na imprezie poszłam z drugą do łazienki i powiedziała mi ze zapomniała szminku, a ze miała okres to włozyła sobie palec w podpaske i krwia umalowała usta!! coś strasznego..

Gość zdziwioooona
wiec zeby nie byc od nich gorszą, włożyłam se palec w odbyt i pomalowałam brwi i rzęsy aby uzyskac efekt zalotnego spojrzenia!!

Gość zdziwioooona
a to róznie, od 22 do 26

Gość rutyna 124
Ciekawi mnie czy tobie i tobie podobnym, naprawdę dają radochę wymyślanie takich świńskich tekstów ??? Co ty z tego masz, satysfakcję? Czy ty naprawde jesteś aż tak upodlony jak piszesz? Czy ty poprostu jesteś jeszcze odużony smrodem pampersa którego masz w gaciach ?

Gość rutyna 124
błękitna co ty właściwie piszesz?????????

Gość dalej sie tak rzucajcie
to wam sie slabo zrobi jak idiotka zaklada taki temat to trzeba sie pod nia podszyc

Gość rutyna 124
Mnie tak odurzył zapach mej pieluchy połączony z nieświeżymi wyziewami z niemytej od ćwierćwiecza gęby, że aż mylą mi się reguły ortograficzne i będę musiał znów przekonywać, że popełniłem literówkę. No bo się przecież nie przyznam, że w tym napuszonym poście walnąłem ortografa niczym ostatnia fujara

Gość rutyna 124
a powiedz mi po cholerę ja się pod kogoś takiego mam podszywac??? Mnie ciekawi mentalność ludzi którzy mimo że anonimowi to wypisują takie teksty.Jak bardzo trzeba mieć narąbane pod sufitem żeby wogule mieć odwagę coś takiego napisać

Gość retreteryt
no wiec jest idiotka i ma pusto w głowie wiec dlatego niekt nawet jej nie odpisze tylko sie z niej ludzie naphierdalaja:)

Gość rutyna 124
wolę być debilem ortograficznym niż kimś kto potrafi pisac tylko o guwnie i jeszcze glupio się z tego cieszyc

Gość rutyna 124
retreteryt ja wiem że takie debilne teksty nikogo juz nie grzeją i nie ziębią wiec dlatego się zastanawiam po co to ? Jaki w tym sęs?

Gość nasza szkapa
..."sęs"???????.....zgubiła Cię rutyna.......:D.......a może ruja????........:D

Gość rutyna 124
szkapa śmiejesz się jak głupi do sera :)