Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linda26

Co myslicie o otworzeniu eksluzywnego gabinetu masażu ?

Polecane posty

Gość Linda26

Pytam z ciekawosci bo chcę otworzyc go na 11 pietrze w luksusowym apartamentowcu w Wawie.Mam wkład własny w wys.9000 zł .EKSkluzywne wyposazenie wnętrza,urządzenia do masażu ,wystrój i wyposazenie pokrywa mój narzeczony.Wynajem apartamentu mamy za przysłowiowe grosze?ZARyzykować i otworzyć ?Niedawno odeszłam ze znanej poradni zywieniowej ze względu na małe zarobki .JESTEM dieteykiem i to bardzo skutecznym,zgłaszała się do mnie duzo pacjentów ale poradnia czerpała ogromne zyski a dieteykom po studiach płacili grosze.Chce mieć coś swojego a w ofercie równiez porady dieteyczne i układanie diety. porozmawiacie i doradzicie?

Słowo daję, że gdyby było blisko mego domu to bym była pierwszą klientką. Oby tylko obsługa była miła, wykwalifikowana i ...miła w odbiorze wizualnym. Sukces wróżę:)

Gość Linda26
Bardzo miło mi to słyszeć.Oczywiście że grupę bedzie stanowić wykwalifikowana kadra a profesjonalizm i nowoczesność oraz miła i fachowa obsługa to nasze głowen cele i założenia.chcemy stworzyć komfortowe i przytulne miejsce pełne harmonii i relaksu.W Ofercie bedzie masaż LOMI LOMiI nieodzowny element salonów SPA oraz specjalne zabiegi z uwzględnienie najnowszych technik masażu dla Pań w stanie błogosławionym i inne urozmaicone pakiety :)

Gość fafadfa
nazwij go BURDEL KING

Życzę powodzenia. Najważniejszy jest dobry pomysł. A jako klientka stwierdzam że bez klimatu nawet najlepszy masaż nie jest tym czym być powinien.Kliamt, klimat, klimat.

Gość nasza szkapa
...może byc fajnie...jak się ubierzesz za te 9 kawałków...:D...a raczej rozbierzesz w tym apartamentowcu...:D...wyposażenie za 9 tys....:D....