Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka mimii

Chce się przespać z dziewczyną ??

Polecane posty

Gość malutka mimii

Moj facet dręczy mnie abym na jego oczach przespała sie z kobieta..a on chce tylko patrzeć... lub ewentualnie za zgodą by się dołączył :P zrobić to czy nie? tylko nie ma chętnych ;p a ja w sumie nie jestem do końca przekonana ;/;/

Gość ja też chcę......
mnie też namawia a ja jestem do tego coraz bardziej przekonana.... i....

Gość ja latalam ale tu kazdy
a dolaczy sie do ktorej? do tej trzeciej i zna bedzie spal? jak sie nie jest przekonanym to nie ma sie co zgadzac. czytalam, ze badania dowodza, ze zwiazki po trojkatach czesciej sie rozpadaja bo predzej czy pozniej ktorej stronie przeszkadza to zdarzenie. moze zaproponuj trojkat z mezczyzna i Ty bedziesz patrzec jak oni sie bawia i moze sie dolaczysz. nie widze nic zlego.

Gość tak na paluszkach
a ja szybciutko wpuszczę wiruska ;-)

Gość jestem w stanie zrozumiec
jakies tam upodobania, ktore w ogole mnie nie podniecaja typu anal... Ale trojkaty i inne wielokaty to dla mnie patologia :O Tzn owszem - moze byc - ale gdy w zwiazku nie ma milosci, gdy opiera sie on wylacznie na sexie ;)

Gość maradonkaa
mój tez chce, ale to nie ma przyszłości po takim czymś.... mozna pofantazjowac ale nie wdrażać tego w zycie jesli sie jest w związku na stałe! mówie serio!

Gość duza ona jest
Mój związek od momentu kiedy zrobiłam taka przyjemność mojemu facetowi, choć nie za bardzo chciałam...to były jego urodziny, zaprosiłam kolezanke było fajnie... pieściłysmy sie itp... on patrzył... zaprosiłam go do nas... całował mnie... (wczesniej rozmawialam duzo z nim o tym, ze nie jestem przekonana mowil ze bedzie swietnie ze to tylko tak raz, i ze ona bedzie tylko robic cos małego - heh w stylu robic mu laske a mi minetke) ...zaczeła robic mu loda... wtedy byłam podniecona... całował rózniez ją.. zaczeło mi sie to NIE podobać na drugi dzien.. bo kiedy ona mu robila loda był tak samo zadowolony a nawet bardziej niz ja mu to robilam, byl tak zaangazowany w to! Zaczełam byc smutna, jakoś wszystko mnie drażniło ... nie chciałam tak.. nie mogłam poradzic sobie z tym ze jednak sie na to zgodzilam, miałam ich widok przed oczami cały czas! Wniosek z tego taki - jezeli kochasz na prawde swojego chlopasia to nie pozwol na to co ja - na 100% Ci to nie da spokoju na drugi dzien, bedziesz mowic ze bylas głupia! Tak jak było wyzej pisane to nie działa w stałym związku! A facet nie jes wart Ciebie skoro Cie o to porosi widocznie mu nie wystarczysz! Albo juz Cie zdradził, albo to zrobi jesli sie nie zgodzisz!

Gość malutka mimii
Tez mu o tym mówiłam, ze to nie moze miec miejsca w naszym zwiazku, jestem typu zazdrośnicy... ale uwielbiam sex z nim, dobrze nam razem i to często robimy. Ale on tego bardzo chce - widze to po nim... Ja tylko o tym fantazjuje ale nie chce tego tak na prawde, tak jak pisała poprzedniczka, boje sie ze mnie zdrodzi jezeli tego nie zrobie.. eh ale ja mu ufam.

Gość malutka mimii
a o dołączeniu to pisałam żeby za zgoda moja dołączył ewentualnie do mnie. O lodzie ona jemu nigdy bym nie pozwoliła aa!!!!

Gość maradonkaa
KOBIETO NIE RóB TEGO - powiedz mu wprost nie i tyle! i że dlaczego o to cały czas pyta, niech Cie przestanie dręczyc tylko niech wymyśla nowe pozycje i sytuacje zwiazane z sexem zamiast kobiety! Nigdy tego nie rób jest za duzo złego w tym! Ale jezeli nie chcesz sie z nim wiązac na stałe to śmiało - na pewno dobra zabawa! ASERTYWNOŚĆ!!!

Gość kiciuniaaa
ja bym tego nie zrobiła lalalalaa niech spada jesli jeszcze raz o to poprosi!

Gość zimowy jogurt
zgódz się pod warunkiem, ze najpierw zaprosicie innego faceta... moze jak zobaczy ciebie z innym otworzy mu sie cos co nazywa sie empatia ?