Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banicaa

czy Wam teraz tez bardziej włosy wyadają.... ???????

Polecane posty

Gość banicaa

od 2 - 3 misięcy wypadaja mi wlosy i to znaczniej bardziej niz kiedykolwiek.. szukam przyczyny i nie wiem skąd to u mnie... sterów nie mam, dobrze sie odzywiem ( tym bardziej teraz jej duuuuzo owoców)...

banicaa ;) Mi tez wypadają.. zwłaszcza, kiedy myje włosy ( kiedy je czesze to żadeń się nie ruszy:P) i kiedy mi tak wypadają to bardzo się ciesze bo mam gęste i grube włosy.. sztywne i suche :P A bardzo chce miec cienkie :D Po umyciu to mam taką szope.. nie wiem dlaczego.. większośc ludzi zaraz po umyciu ma własnie takie ładne, świeże, proste włosy. a ja mam taką sklejoną i sterczacą we wszystkie strony szope.. bardzo brzydko to wygląda.. bez prostownicy nigdzie, ale to nigdzie sie nie ruszam. Dlatego musze kupić Biosilk to bardzo dobry jedwab do włosów.. zwłaszcza na rozdwojone końcówki, na suche łosy i wogle dzięki niemu włosy się błyszcza i sa mięciutkie. Nie próbowałam tego (jeszcze) ale juz wiem o tym bardzo duzo. Jak najszybciej musze to kupić ;) czytałam tyle opinii na temat Biosilku i nikt nie napisał, że jest zły.. wszyscy tylko pisza, że po jednym do 3 myć widać ogromną poprawę :D A co dopiero po miesiącu stosowania? :P

Hmm.. słyszałam od naprawdę wielu osób, że Biosilk jest świetny i własnie dzięki niemu włosy są nawilżone i nie sa takie szopowate. Próbowałam tylu środków, że wkońcu musi byc ten jeden.. i napewno go wypróbuje.. jak tego nie zrobie to ciągle będe się zastanawiać, czy dobrze zrobiłam nie kupując go.. czy moze jednak by mi pomógł? Mam dość moich włosów po umyciu.. mam dość patrzenia na ta sząpe.. musze wkońcu cos z nimi zrobić.. i jednak mam wrażenie, że biosilk to jedyne wyjście. Oczywiście bede mogła wypróbowac tych olejków itd. :D

Biosilk zawiera alkohol den.i po dłuższym stosowaniu przesuszy włosy. Zamiast biosilku zacznij stosować olejki: kokosowy, jojoba, avocado i inne. One świetnie nawilżąją i wygładzają włos, a do tego niektóre bardzo dobrze działają na skórę głowy.

Gość banicaa
ja tez po umyciu mam taką szopę... stosuje takiego nabłyszczacza by trochę mi oklapły :) ale najlepsze sa jak wychodze od fryzjera ... zawsze robie sobie "zabieg" z ampułek nawilżających... sa wtedy jak u laleczki... takie proste, gładzitkie... no normalnie marzenie... ale juz po umyciu wracają te same włosy szopowate :/