Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez_kontroliiiii

lodzik - awersja do smaku spermy

Polecane posty

Gość bez_kontroliiiii

nie moge się przełamać, nic nie mam do lodzików a nawet czerpie przyjemnosc z przyjemnosci mojego faceta, jednakże niewielka ilość wypływającoego płynu podczas mojego dzieła wprawia mnie o "zwroty"... do tego nie biore go całego do buzi, bawie sie jezykiem i reka po jego przyrodzeniu, kiedy probuje go objac ustami najzwyczajniej w swiecie robi mi sie niedobrze, dlatego tez tego unikam, nie panuje nad tym :/ jak przełamac bariere "smaku" spermy? co wola faceci, cały do buzi "gora dół, góra dół" czy niekontrolowane ruchy jezykiem i ustami wdłuż

Gość pacman xxl
wszystko full XXL

Gość lubiąca lody
Może spróbuj polać penisa jakimś syropem owocowym, czekoladą, miodem, bitą śmietana... Najpierw zacznij od pieszczot samym jezykiem a później może przekonasz się, że wzięcie całego do ust lub objęcie go ustami nie jest takie złe:) A zapewniam twój partner będzie wniebowzięty jak to zrobisz po raz pierwszy (i będzie to uwielbiał) :) Ja tam facetem nie jestem ale myślę, że niekontrolowane ruchy jezykiem i ustami wdłuż podniecają, są przyjemne ale do orgazmu doprowadzają ich szybkie miarowe ruchy góra -dół. Spróbuj, może jednak się przekonasz do seksu oralnego w pełni :) Pozdrawiam :)