Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żalę się i chwalę

Mogłam zacząć karierę modelki w wieku 14 lat jak ta cała Rusłana

Polecane posty

Gość żalę się i chwalę

Zainteresowało się mną kilka agencji, jednak rodzice się nie zgodzili. Zmarnowali mi karierę! Ale za pół roku będę pełnoletnia i wtedy już nic nie będą mieli do powiedzenia a ja spokojnie zgłoszę się do Model+. Zobaczycie, jeszcze będę sławna:).

Gość żalę się i chwalę
A do czego Ci potrzebne moje wymiary? Zdjęć swoich w internecie nie pokazuję. Ale jak w końcu zostanę modelką to zobaczycie moje foty prawie wszędzie, he he :P

Gość to jak juz zostaniesz tą
modelką jak Ruslana to chociaz nie koncz ze sobą jak ona:/:( echhh taka piękna dziewczyna.......

Gość żalę się i chwalę
Właśnie mam nadzieję, że modeling uratuje mnie od takiego zamiaru.

Gość heheehwkewsd
teraz to już za stara jesteś na rozpoczynanie kariery i nic Cię nie uratuje!!!

Gość emilka77.
Ty wyzej... nie pierrdol głupot, bo wiele jest modelek ktore zaczęły karierę w wieku 18, 19 lat i jakos nie był za stare gamoniu! nie odbieraj nadziei innym tylko dlatego, że sam przegrałeś życie

Gość heheehwkewsd
taaak! przegrałem życie bo nie jestem modelką heheheheheheheheeh!!!!!

Gość heheehwkewsd
karierę?? że pracę to i owszem ,ale karierę?? nie myl pojęć

Gość żalę się i chwalę
sądzę, że jak dam duupy komu trzeba i pociągnę parę dyszli to mimo tego że jestem już niemłoda całkiem mi się uda zrobić karierę :)

Gość żalę się i chwalę
to wyżej to oczywiście podszyw:o Nie jestem za stara na modeling. Jak nie wierzysz, to proszę bardzo, przeczytaj sobie wypowiedź pewnej oani, która w przeciwienstwie do ciebie się na tym zna: "zuza_16:-): Jakie są kryteria wiekowe dotyczace udziału w Konkursie Elite Model Look? El_Kojote: A czy jest określony jakiś przedział wiekowy? Dominika Jakimowicz: Największe szanse mają dziewczęta w wieku 13 - 18 lat. Jest to najlepszy wiek, aby rozpocząć pracę w tym zawodzie. Natomiast często ten przedział wiekowy jest rozszerzany, zaczynamy interesować się dziewczyną, która ma 12 lat, ale widać, że ma predyspozycje. Czasem zdarza się także, że współpracujemy z dziewczyną starszą niż 18 lat, ponieważ ma ona wyjątkową urodę i świeży pomimo "poważnego" wieku wygląd. " łyso? :o

Gość fffffffffffffffff
omg same zazdrosnice na tym forum

Gość Meowmeow
oj tam, kazdy wiek jest dobry, jak nie modelka to fotomodelka :)

Gość Nastusia_0
A jaka jest róznica wogóle? To nie to samo?

Gość Meowmeow
No cośty, to nie to samo! Modelka chodzi po wybiegach a fotomodelka jest do zdjęć, modelkek szukaja takie agencje jak maxmodels gdzie biora cie i musisz byc odpowiednio szczupła, zadabana i wogóle, fotomodelki, to np tak jak teraz PH Matarnia w Trójmieście szuka twarzy swojej kampanii reklamowej, biorą cię do zdjęć, fotomodelki nie muszą być jakoś szczególnie szczupłe, czesto ich waga jest bardziej normalna niż za niska. Moim zdaniem fotomodelki mają łatwiej troche jednak :)

Gość frotierestype
zgadzam się w 100% z meowmeow, wiek nie jest az tak istotny, szczegolnie w fotomodelingu :)