Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2008 na SGGW i nie wie czy jej punktów styknie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cukier 0 Napisano Lipiec 1, 2008 A ja studiuję na pokrewnym wydziale na tej uczelini :) Żywieniu Człowieka i konsumpcji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Lipiec 1, 2008 no jak bedziem wszyscy trzymac fingers crossed to napewno starczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2008 nie wiem czy to wystarczy :D Cukier :) fajnie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kogo obchodzi Napisano Lipiec 1, 2008 twoja córuś? :O btw,kretyńskie zdrobnienie O Każdy interesuje sie sobą a nie córuś jakiegoś próchna :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Lipiec 1, 2008 a kogo obchodzi >>> wypierdziane kilka slow i juz czlowiek jest z siebie dumny ......porazka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cukier 0 Napisano Lipiec 1, 2008 No to inny wydział, ale mi się podoba :) Ale dopiero na trzecim roku zaczyna sie fajnie :? Na początku pierdoły same nam wpajali :? Ale jak chce to niech idzie- dostanie się - matura wtym roku podobno fatalnie poszła, więc szanse duże;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2008 :D najpierw się martwiłam ze nie zda matury :O jak zdała to teraz mam kolejny zgryz kiedy odpocznę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po śmierci Napisano Lipiec 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondyna Z Falującymi Tzytzami 0 Napisano Lipiec 1, 2008 a kogo obchodzi--> padłam:D:D:D trzymam kciuki za córuś:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2008 no właśnie nie napisałam tego ze strachu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Lipiec 1, 2008 heheh moj poprzednik dobrze napisal Lusi :)......nie mozemy sobie pozwalać na odpoczynki :) szkoda czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czemu wszyscy się Napisano Lipiec 1, 2008 podlizują tej starszej pani?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2008 fakt staroć ze mnie :O ale chciałabym dla mojej jedynaczki jak najlepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imbirowa hukuluku 0 Napisano Lipiec 1, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Lipiec 1, 2008 moze dlatego ze sa w podobnym wieku smorunie !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naprawde jestes matką Napisano Lipiec 1, 2008 Alicji Bachledy CURUŚ ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2008 :D wracając do meritum sprawy... jeśli się nie dostanie tam gdzie chce to zapowiedziała poprawę biologii w przyszłym roku i roczne studium w tym czasie plus praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Lipiec 1, 2008 dobrze mysli dziewczyna....po co ma na sile wybierac inny kierunek ktory nie bedzie jej dawal satysfakcji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cukier 0 Napisano Lipiec 1, 2008 Ja też zdawałam tylko na jeden :) Ale pozostali, którzy zdawali na pięć i nie dostali sie tam gdzie chcieli najbardziej to męczą się tylko :( Więc dobrze myśli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 1, 2008 no tak, ale trochę szkoda tego roku chociaż z drugiej strony to jest jakieś wyjscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cukier a to nowy wydział Napisano Lipiec 2, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach