Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smooth criminal4

SKONCZYLAM z nim!!!

Polecane posty

Gość smooth criminal4

Nie staral sie, choc to byl poczatek znajomosci, klamal, koloryzowal, nie mial dla mnie czasu, mial setke kolezaneczek , z ktorymi chodizl na piwaka, kawki i kina. Rzekomo cale dnie pracowal, nie mila dla mnie czasu, ale jechac z kolezaneczka na imprezke to czas mial. KONIEC. Niech spada!!!! I wsadzie sobie texty,ze mu na mnie zalezy gdzies!!!!

Gość Misiowata KasiA
No i bardzo dobrze :) Cieszę się, ze tak postąpiłas z tym frajerem. Nie zaslugiwal na Ciebie.

Gość smooth criminal4
Zaluje tych 2 miesiecy, ktore poswiecilam na tego glupka. Choc ja tez nie bylam madrzejsza spotykajac sie z nim;):O

Gość Szalona romantyczka
pogratulować !!!!! jestes super babka! nie warto pośiwecać czegokolwiek dla takich łotrów delikatnie mówiąc

Gość smooth criminal4
Blagam, napiszcie mi,ze dobrze robie, bo oszaleje!! Polubilam tego drania, choc wiem,ze nie zasluguje na mnie!!:O

Robisz bardzo dobrze!!!

Gość smooth criminal4
Najgorsze jest to,ze mam juz 24 lata i sadzilam,ze to TEN! Poznalismy sie zupelnym przypadkiem..Mialam nadzieje,ze w koncu sie uda. Wszystko na to wskazywalo i..wyszlo szydlo z worka!!:( Czy ja spotkam w koncu swoja milosc i kogos, komu bedzie na mnie zalezalo?:(

Spoko, bedzie OK! Nie zrażaj sie, lepiej takiego patafiana kopnac w dupę niz przez niego sie zamartwiac pozniej... Dobranoc

Gość dziewczyno kochana
ty może tego nie widzisz ale właśnie zmierza w twoim kierunku facet dla ktorego bedziesz calym światem i on dla ciebie rownież :) jesteś młodziutka rozkwitasz jak piękny kwiat jeszcze przed toba wzajemnej milosci wiele wiele lat ! .... zobaczysz ;) kiedy coś sie kończy zaczyna sie cos nowego a jeśli cos ci nie odpowiada nie zgadzaj sie na to ... życzę powodzenia :)!

Gość opalony innym słońcem
oczywiscie - pocieszajcie, dodawajcie otuchy, ale moze autorka napisze nieco wiecej o tych dwoch miesiacach. A nie jakies wybiorcze info. Ty mu okazywalas ze Ci zalezy na Nim?

Gość ło jezu no i co z tego
?? stara panna zostaniesz,ze tak ci ciezko bylo z nim sie rozstac? jak sie nie staral to normalne, ze go rzuclas w pizdziec, znajdziesz lepszego. proste :|

Gość Jaap
Dobrze zrobilas, choc wiem jak sie teraz czujesz. Ale bedziesz dobrze! Musi byc! To on kiedys zaplaci za swoje zachowanie! Im dluzej bys to ciagla, tym bardziej bys ciepriala potem.

bardzo żle zrobilas powinnas dac mu sznase teraz jestes gorsza od niego, bo nie pozwolilas rozwinąć sie tej milosci, ktora dopiero kielkowala... jestes złą i egoistyczną kobietą :(

Gość rozwinąć to raczej on
sie tej miłości nie pozwolił bo autorka pisze, że nie miał dla niej czasu natomiast miał dla innych kobiet dobrze zrobiłaś kretaczom, kłamczuchom i ściemniaczom mówimy NIE

Gość Bezedury brawo
:D Ty wiesz jak czlowiekowi poprawic humor :D

Gość smooth criminal4
opalony innym słońcem ------> juz znalazl sie wyznawca teorii rownouprawnienia w staraniu sie o 2 osobe:P Niestety to nie dziala w ten sposob, bo na poczatku znajomosci to facet powinien sie bardziej postarac i pokazac,ze mu zalezy. Ja ze swojej strony nie mam sobie nic do zarzucenia. Nie gralam ksiezniczki. Raz go zaprosilam na wycieczke i spytalam czy jest jakas szansa,zeby sobie wzial wolne popoludnie, na co on WYDARL sie na mnie,ze co ja sobie wyobrazam,ze on musi pracowac i ze jestem zupelnie NIEWYROZUMIALA;) wiecej wiec nie pytalam;) Bezedury ------> zabawne, choc przepelnione jadem:P

Gość opalony innym słońcem
smooth criminal4 ----> no to ok. Moze on mialby inny poglad na te sprawe, ale raczej tu go nie opisze;) Przed wyrokiem trzeba wysluchac opinii obu stron :)