Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martita.....

Po co ten wstyd???

Polecane posty

Gość Martita.....

Czemu dziewczyny z rozmiarem 40 i wiekszym tak wstydza sie pokazywania w stroju kompielowym? obawiaja sie wysmiania przez innych? tych "niby" idealnych?

Gość no wlasnie tez
tego nie pojmuje, I nie wiem dlaczego chude kobiety sa uwazane za idealy..

Gość nieznajooma
bo teraz lansuje sie rozmiar zeroooo a rozmiar Brytnej spears jest bleee

ja nie mma figury modelki ale na plaze lubie chodzic:) nie kazdy lubi chudzielcow, pamietajcie o tym:) oczywisicie nie naloze super wycietych majtek bo mam szeroki tylek:P

Gość Martita.....
szkoda mi takich dziewczyn.... moja kolezanka nie nalezy do kategorii rozmiarowej 36 czy 38 i bardzo mi jest przykro sluchac jak bardzo wstydzi sie paradowania w stroju kompielowym.... pomagam jej jak moge to moja przyjaciolka ale jak moge jej jeszcze pomoc????

ja zazwyczaj jak kupuje stroj kapielowy, to kupuje majty takie bokserki krotkie zaslaniaja co maja zaslaniac i ja sie lepiej czuje:) ja sie nie przejmuje ta mada na rozmiar 0 bo jeszcze sie faceci za mna ogladaja, wiec nie ejst tak zle:P sama sie dobrze czuje w swoim ciele i to jest chyba recepta:)

Gość nieznajooma
fajna i tak trzymajmy:D ja mam czym oddychac i na czym przysiasc i na meskie westchnienia sie usmiecham;)

Gość Martita.....
a jakie macie rozmiary?

Gość kompleksy
Ja nie mam!

ja mam 169cm i waze 65 i tak wygladam chudziej niz jak wazylam 60kg, a czemu to nie wiem:) boczki ostatnio mi spadly z czego sie bardzo ciesze:) nie narzekam na brak zainteresowania ze strony mezczyzn:P malo jem, glownie owoce, warzywa, jedna kromka chleba dziennie z serem, i piersi z kurczaka, i tak sobie zyje;)

Gość Martita.....
Nad morzem to jeszcze wstyd czlowieka tak nie ogarnia.... gorzej jest nad jakims pobliskim jeziorem jak dookola sami znajomi.....

Gość Martita.....
Fajna ja nosze 40 i na zainteresowanie facetow tez nie narzekam tylko ze.... oni nie widzieli mnie w takim rozbieranym stroju

Gość aleeeeeeeees
fajna fajna :)

ja nosze 40 albo czasem 42 dzisiaj przymierzalam jedna sukienke i byl rozmiar 12, 14 i 16 musialam przymierzyc 16 bo w piersiach byly za male:( wiec ja mam tez taki problem ze musze wieksze bluzki kupowac zeby piersi zmiescic:(:P

Gość Martita.....
no wlasnie te piersi..... :-) piersi moga byc sporawe gorzej z kuferkiem ;-)

no tylek mam taki sredni moge powiedziec:P ale juz moge bluzke nalozyc lekko obcisla bo juz boczkow nie mam, wole miec pupe niz boczki:P

Gość aleeeeeeeees
:classic_cool: :) :p

Gość Martita.....
aleeeeeeeeeees wypowiedz sie

Gość ehhha
bo nikt tak naprawde nie lubi lasek co wazą wiecej niz 50 kg:( Moj chlopak mnie zostawil dla chudej dooopy:( plakac mi sie chce

Gość aleeeeeeeees
bez skrajnych przegięć w obie strony...tak powiem

Gość Martita.....
ehha- to nie byl ciebie wart.... i co powodem bylo to ze byla chudsza od ciebie?

plakac ci sie chce?:o mialas faceta debila i tyle ja np nie ejstem tlusta, tluszcz nie wylewa mi sie litrami spod bluzki ja ejstem tak jakby troche "ubita", nogi mam umiesnione, brzuch tak samo ale tez troszke tluszczyku na brzuchu sie zadomowilo ale intensywnie nad tym pracuje:)

Gość Kariiiina
no to normalne ze lepiej miec pupe niż boczki, bo wtedy masz prawdziwą kobieca sylwetke, czyli gruszki, a najgorzej maja laski które maja figury jabłka. Takie są skazane na pośmiewisko niestety:(

no niby lepiej, tu masz racje ja dzisiaj sukienki przymierzalam piekny mocny niebieski kolor ale kolezanka mowi ze strasznie mnie pogrubiala:( zaczely mi sie podobac takie sukienki z grubszego, twardszego materialu, nie znam nazwy i generalnie bluzki mi sie tez z tego materialu podobaja ta sukienka miala trojkaty na piersiach, a spod piersi byla luzna, super:)

Gość fajna daj foto tylka
:classic_cool:

Gość Martita.....
wiecie co...? najdorzej mnie bola grube uda... brzuszek mozna szybko stracic ale uda....? katastrofa

Gość aleeeeeeeees
oooj,narzekacie

o tylku moim to mozesz sobie tylko pomarzyc, ot to wszystko:P ja mam umiesnione uda, ale dobrze sie z nimi czuje:) kolana moze nie sa takie jakbym chciala, znaczy ksztalt ale nie mozna miec wszystkiego prawda?:P ja siebie taka akceptuje:)

Gość ehhha
dziekuje kochane jestescie! Tak zostawil mnie bo tamta jest zgrabniejsza:( bardzo chudziutka jest a do tego drobna, ją w pasie mozna schwytać obema rękami...nie to co ja:( ma małe piersie, takie dziewczece, a ja mialam duze i on takie nie lubiał, teraz byłam na dyskotece, qrde dziewczyny dlaczego laski z duzymi piersiami nie maja takiego wziecia jak te z małymi rodzynkami? Ja mam C a chłopacy mówią: fuuj ale placki, :(