Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duza i glupia

Stracilam go przez wlasna glupote

Polecane posty

Gość duza i glupia

Nie, tego juz nie da sie uratowac:( Nie prosze o rady jak go odzyskac bo on nie chce juz mnie widziec, slyszec, znac.... Ja prosze tylko o rade jak wyjsc z tego, jak przezyc te wakacje, jak sie zmienic:(

Gość opalony innym słońcem
na stara milosc najlepsza jest nowa ;)

Gość co takiego zrobilas

Gość duza i glupia
Zrobilam po pijaku loda jemu koledze a on to zobaczyl:((

Gość aleeeeeeeees
iiiiii jjjjjjasne

Gość warka pana M
o zrobilas?

Gość duza i glupia
to nie podszyw:(( Naprawde sie tak stalo. Poszlismy na impreze (ja, moj chlopak i jego przyjaciel). Tam musialam sobie za duzo wypic. Poszlam na bok i nagle czuje, jak ktos mnie obejmuje i mowi szeptem "zrob mi dobrze". Myslalam, ze to moj misiu. zabralam sie ochoczo do dziela a tu nagle misiu staje przede mna a ja zorientowalam sie, ze robilam loda jego koledze:((((

Gość warka pana M
a ja cie pierdole.. no to zes sie dziewczyno wpieprzyla.. ale jak musialas sie spic zeby nie odroznic swojego faceta od innego ... w sumie masz za swoje mi na miejscu twojego chlopaka ciezko by to bylo zrozumiec ze zrobilas to przez pomylke?! i alkohol..:O:(

Gość duza i glupia
No wlasnie tlumaczylam sie ze bylam strasznie pijana, a on i tak nie chce mnie znac:((

Gość duza i glupia
Co ja mam zrobic teraz by go odzyskac? Pomozcie mi:(((

Gość duza i glupia
to byl podszyw sluchajcie to jest naprawde niewazne, stracilam go, zranilam, on wyjechal, ja tez wyjezdzam ale w 2 strone swiata...nie potrafie sie pozbierac

Gość zrób lodzika
jego ojcu dziadkowi braciom sąsiadom innym kumplom ... po prostu daj mu do zrozumienia ze robienie lodow to twoja pasja ... słyszalam że faceci lubią dziewczyny z pasją ... bardziej ich kręcą !

Gość duza i glupia
przestancie, tamto to byl podszyw

Gość duza i glupia
No ale ja naprawde bylam przekonana, ze robie loda mojemu misiowi. Skad moglam wiedziec, ze jego kolega na mnie leci. A najgorsze, ze wypieli sie na mnie oboje i jeszcze narobili mi brzydkiej opinii:(((

Gość duza i glupia
tamto z lodem to byl podszyw

Gość duza i glupia
Ale ja nie jestem lodziara a teraz na taka wychodze. Ja kocham mojego misiaczka i chce do niego wrocic a on mi nie wierzy i mowi, ze jestem dziwka i ze przynosze mu wstyd. Ja nie moge tak zyc. Dlatego chce wyjechac by zapomniec o nim:(((

Gość duza i glupia
Boje sie, ze on mi tego nie wybaczy. Przeciez trzymalam w buzi fiut jego kolegi:((( Jak to zobaczyl to uslyszalam spiedlajaj dziwki i uciekl:(( Nie chce wogole ze mna gadac a wsrod znajomych juz pojawily sie TE spojrzenia. Musze stad uciec, nie moze tak dalej zyc. moze jak przez jakis czas mnie nie bedzie to on ochlonie. ale nie teraz.