Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

Poradzcie mi szczerze, to dla mnie ważny wybór

Polecane posty

Otóż od pewnego czasu biję się z myślami bo nie wiem co wybrać : wybieram sie na uzupełniające studia II na kierunek pedagogika, mój problem jest taki że nie wiem co mam wybrać czy Uniwersytet Wrocławski kierunek pedagogika (ale ogólna)po czym uzyskam tytuł magistra pedagogiki czy Wyższą Szkołę Humanistyczno-Ekonomiczną w Łodzi kierunek pedagogika opiekuńczo-wychowawcza. Chciałabym bardzo pracować w przedszkolu i nie wiem czy do tej pracy wystarczy tylko wyższe pedagogiczne? po studiach chce robic podyplomowe wychowanie przedszkolne i wczesnoszkolne. Doradzcie, błagam Dziękuję z góry za wszystkie porady

Na pewno nie WSHE. To nie jest uczelnia - ona tylko taką udaje. Miałam 3 znajomych, którzy tam studiowali. Uciekli po paru tygodniach. Woleli mieć rok w plecy niż płacić pieniądze za coś, co nie funkcjonuje.

Gość zawsze lepszy bedzie uniwerek
niz wyzsza szkola ;)

Gosiaczkowa ja tez słyszałam o tej szkole źle, moja koleżanka dostała niedawno zawiadomienie że ukończyła kurs a nie studia pedagogiczne.

Ange - podam Ci drastyczny przykład. Moja ś.p. koleżanka studiowała tam jakąś pedagogikę. Zginęła w wypadku samochodowym. Po paru tygodniach od jej śmierci, jej ojciec otrzymał zawiadomienie, że musi wpłacić zaległe czesne. Poszedł na uczelnie wyjaśnic sprawę, a tam pani jakaś pokazała mu listy obecności, wg których jego córka chodziła na zajęcia!!!