Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem..........

kto moze zameldowac??????

Polecane posty

mam takie pytanie kto moze zameldowac mojego meza w domu gdzie polowa przypada na moja mame a druga połowa po tacie w spadku na mame , mnie i 3 rodzenstwa? czy ja jako spadkobierca jakies tam malej czesci mam prawo zameldowac męża czy moze to zrobic tylko głowny \"najemca\", własciciel --czyli moja mama??????

to ja nie mam takiego rpawa mi mo ze mam jakąś tam cześć? oj :-( mamusia nie lubi zięcia i będize problem :-(

nawet na pobyt czasowy? tylko głowny własciciel?? nie chodzi o pobyt staly to jakie ja nie mam zadnych praw mając jakąś cześć na własnosc? to po co mi to

tata niezyje i po nim mam jakaś czesc-wlasnie czekam na odpis postanowienia o stwierdzenia spadku a mama nie akceptuje naszego małżeństwa no i nic na to nie poradze i sadze ze nie bedize chciala go zameldowac myslalam ze ja skoro mam prawo wlasnosci jakiejs tam czesci moge zameldowac meza a tu mowia ze tko głowny własciciel to nie wiem po co mi te prawo wlasnosci skoro mi nie daje zadnego prawa decydowania

tata niezyje i po nim mam jakaś czesc-wlasnie czekam na odpis postanowienia o stwierdzenia spadku a mama nie akceptuje naszego małżeństwa no i nic na to nie poradze i sadze ze nie bedize chciala go zameldowac myslalam ze ja skoro mam prawo wlasnosci jakiejs tam czesci moge zameldowac meza a tu mowia ze tko głowny własciciel to nie wiem po co mi te prawo wlasnosci skoro mi nie daje zadnego prawa decydowania

jeśli nie zamelduje a będzie mieszkał bo będzie jako twój mąż musi być przy zonie.to zapłaci kare w wysokości 2000zł wystarczy ze dzielnicowy przyjdzie i sprawdzi czy jest zameldowany i szybciutka Mamusia pobiegnie sama zameldować zięcia:P ,no chyba ze będzie chciała bulić 2000zł:P a póki co ty możesz sama zameldować go na 3 mies.bez jej zgody.

tak? no to wlasnie mi chodzilo narazie o to tymczasowe zameldowanie czyli moge sama to zrobic? to dobrze a skoro jest tak jak mowisz z tą karą to tez jej poweim o tym niech pomysli o tym czy woli płacic czy go zameldowac :-)dzieki za odpwiedz :-)