Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostiumowiczka.

pomożecie doradzić???

Polecane posty

Gość kostiumowiczka.

Szukam dwuczęściowego kostiumu... jestem bardzo szczupła i mam małe piersi. Zastanawiam sie nad takim: góra czarna w białe kwiaty- krój taki jak stanik zwykły(nie taki wiązany na szyi), ma on usztywnienia na dole i wszyty sylikon ;) dzieki czemu nie wyglądam jak płaska decha ale i wcale nie zuca się w oczy ze tam coś jest-ten sylikon. Dół to czarne majteczki z paseczkiem koloru stanika. Mam 23 lata i zastanawiam się czy taki ciemny kolor nie jest dla starszych osób a ja może powinnam kupić coś bardziej kolorowego? Dawno nie byłam na plaży i nie wiem jak tam ludzie chodzą........... poradzcie czy warto kupić ten kostium?

Gość kostiumowiczka.
ejjj... nikt nic nie doradzi?? ;(

Gość kup w jakies wzorki bo to
optycznie zwieksza biust, w jakies kwiatki, kropki, ogolnie wzorki, miski mog abyc ozdobione np falbanka. kolory jasne no i najlepije zeby byl to push up ...majtki obojętnie.

Gość kup w jakies wzorki bo to
optycznie zwieksza biust, w jakies kwiatki, kropki, ogolnie wzorki, miski mog abyc ozdobione np falbanka. kolory jasne no i najlepije zeby byl to push up ...majtki obojętnie.

Gość taka.jednaaa
ZBYT SZCZUPŁA SYLWETKA. TAK: * jasne, krzykliwe kolory * duże wzory geometryczne i kwiatowe, poziome pasy * kostium jednoczęściowy z profilowanymi miseczkami (pogrubia i "wypełnia" sylwetkę) * bokserki (poszerzą biodra, ale - uwaga! - skrócą nogi) * majteczki wiązane po bokach NIE: * ciemne kolory * jednoczęściowe kostiumy sportowe bez usztywnianych miseczek (wydłużają i spłaszczają sylwetkę)

Gość taka.jednaaaa
ZBYT MAŁY BIUST TAK: * dobrze dopasowane miseczki (za małe spłaszczają i pomniejszają biust, a za duże, nie wypełnione piersiami, wyglądają żałośnie) * staniczki push-up z wypełnieniem gąbkowym lub silikonowym * duże desenie na kontrastowym tle * duże, wyraziste ozdoby: cekiny, aplikacje, hafty, falbanki, marszczenia * jaskrawe kolory * góra typu top, ale z wszytą wkładką usztywniającą * staniki wiązane z przodu * staniczki od bikini (małe trójkąciki) - na małym biuście wyglądają bardzo stylowo - patrz Kate Moss. Warto kupować te lekko usztywnione gąbką. NIE: * za mały i za wąski stanik, wyglądający jak bandaż (poziomy pasek bez usztywnień) - spłaszcza biust * ciemne, jednobarwne staniki * sportowe fasony (również spłaszczają biust)

kup strój w kształcie bardotki mocno utwardzany, kolorowy bo jest młoda, zrezygnuj w 100% z bikini będziesz paska, co do majtek np stringi lub figi, stringi zwrócą uwagę na zgrabna szczupłą pupę, tak samo figi

Gość kostiumowiczka.
mówisz by zrezygnować z bikini, ale czym włąściwie jest bikini? tzn. dla mnie bikini to taki stanik wiązany na szyi a taki na ramiączkach jak stanik to poprostu kostium... tak? o to chodzi? Wiem że pewnie jasne kolory byłyby leprze ale powiem wam że nie znalazłam odpowiedniego kolorowego kostiumu :( ten czarny w białe kwiaty jest najfajniejszy bo najlepiej z wszystkich przymierzanych wygląda w nim mój biust... a jest on jeszcze tylko w wersji czerwonej w jakieś kwiaty ale nie ładnie wyglądam w tym kolorze. sama nie wiem co zrobić- podoba mi się i w ogóle ale moze właśnie ze względu na mój wiek powinnam założyć coś bardziej kolorowego? :(

Gość sibi
jak masz mały biust najlepiej sprawdza się strój wiązany i taki z miseczkami w trójkąty bo to optycznie go powiększa noi najlepiej jasne kolory,a majtusie też wiązane

Nie polecam sylikonu. Po kilku użyciach stroju on się wyleje.Pracuję przy szyciu stroi kąpielowych i naaprawde nie polecam.

Gość sibi
może coś w odcieniu jasnym niebieskim,modne żółte jest ale od ciebie zależy kolor bo ty masz się w nim poprostu czuć dobrze.może ten strój masz nawet ok,jak ma duże kwiaty to coś powiększzy optycznie

Gość kostiumowiczka.
a więc on powieksza........... ehhh każda strona internetowa mówi co innego... bo niektóre mówią ze te trójkąty i wiązania na szyi pomniejszaja i do małego biustu się nei nadają, a inne polota co innego właśnie ze taki typu jak stanik- czyli na ramiączka jest najleprzy do małego biustu. i jak du dojść co jest prawdą.. ale oki ja już nei myśle nad tym czy powieksza czy nie... bo ten o którym mysle powieksza. ale chodzi mi bardziej o kolor.... czarny w duże białe kwiaty. jest oki? szczaerze to nic nie moge wiecej oki znalezc w tych sklepach :( tylko ten.

Gość sibi
ładny jest ale wg mnie na twe piersi ma za duże miseczki,bo widzisz te w kształcie trójkącikow mniej ciała zakrywają i dlatego też tak jakby powiększają,a majeczki są fajne tyle że ciemne jakoś

Gość sibi
a szczupłe osoby włsnie zakrywaja jak najmniej bo o to chodzi,chciałabym być taka szczupła jak ty:D

Gość sibi
a własnie a czemu kupiłaś tak obudowane majtusie,najładniej byłoby ci w figach :)takie obudowane znów ja bym se kupiła:)

Gość kostiumowiczka.
to sa figi.... tylko tak może na zdjeciu troche wyglądają na zabudowane.... a co do góry to.......... ja przymierzałam takie w trójkąciki i jakoś w żadnym mi się nie podobały me piersi.... a w tym jakoś wydawało mi się ze jest oki. miseczka za duża nie powinna być bo to jest rozmiar A. może jakoś się wygiełam i tak wyszło. ja to jestem pokręcona.... pojde tak na plaze i bede myslała ze wszyscy mówią jak to wyglądam beznadziejnie;(

Gość kostiumowiczka.
no oki przyjrzałam się. to sa figi choć może faktycznie troszke wieksze niz takie standardowe. ale tez nie sa zbytnio zabudowane.... kiedyś miałam takie malutkie i ciągle jak sie ruszałam coś było widać ;)

Gość sibi
aha może się wygiełaś hehe by nam pokazać sie ładnie:) góra mi się wydaję taka duża,ale co tam,olej to i czuj się dobrze ,przecież to najważniejsze

Gość sibihibi
hihi kostiumos fajny ;)