Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretttka

czy wasz facet tez tak robi zakupy??

Polecane posty

Gość MAly problem
moj poszedl do spozywczaka 2 razy : - raz --> kupil mi smietane 22% - kazalam mu kupic mleko 2,0% - on natomiast nie zauwazyl przecinka, szukal po sklepie mleka 20% i stiwerdzil ze śmietana ma najblizej. - za drugim razem kiedy go poprosilam o smietane 22% kupil mi 2 x 12% bo to jakby to samo... Najwyrazniej ma problem ze smietanami :D

Tatuś mojego dobrego kolegi poszedł kupić coś na obiad, a wrócił z telewizorem:D

Gość dobredobre
moj wujek wyslany przez zone po czosnek kupil sol czosnkowa......

mój też potrafi,ale musi mieć jasno i wyraznie napisane,co potrzebuję :).kiedyś poprosiłam go,żeby kupił mi cos słodkiego,to przyniósl orzeszki:P

eeee to moj sam wszystkie wie, wystarczy ze pwiem czego potrzebuje. tylko ze my duzo rzeczy razem kupujemy, wiec wie ze jesli chce kawe, maka, mieso itd to wie co kupic, 2 razy powtarzac nie trzeba :P zapisuje tylko wtedy jak sie lista dluga :> zreszta czasami mi sie nie chce msylec co na obiad to sam wymyslai robi zakupy :P

sama bylam w szoku :D moze wynikiem tego jest to, ze jest jedynakiem i czesto sam sobie gotowal, zreszta do te pory gotuje obiady w dmu (mama pracuje a tata nie umie),czesto robi zakupy rodzicom itd :D moze nie gotuje jakis wymyslnych potraw, ale zawsze cos :)

Mój jest udany... Jak idziemy na zakupy to nie mogę się odezwać, bo.. `bo mu się wszystko pomyli` xD Dopiero, kiedy kupi wszystkie potrzebne rzeczy pyta, co ja bym chciała... a jak robi zakupy z kartki, którą wcześniej sam napisał (ja mu dyktowałam) to połowę z tych rzeczy nie kupi, bo nie może się rozczytać własnego pisma...

czad z tymi smietanami :) usmialam sie :) moj jak mu dac konkretna liste to zrobi zakupy jak trzeba. uffff.. :)

Moj mezczyzna tez umie robic zakupy ;P I co najwazniejsze nigdy nie marudzi jak kupuje sobie ubranka :) jest Wspaniały :*

Gość bdb rada
Mój facet świetnie sobie radzi z zakupami. Jeśli trzeba sam sprawdzi czego brakuje w domu i zrobi zakupy zarówno spożywcze jak i chemie i podstawowe kosmetyki. Ubrania dla siebie wybiera i kupuje w 5 minut ( wyjatkiem są garnitury i buty - troche dłużej) i dzielnie znosi moje godzinne marudzenie kiedy ja kupuję ubrania

ostatnio z moim blam kupic kielbske na ognisko to nie wiedzial jak robic zakupy przy miesnym:P nigdy nie zapomne tej jego konsternacjii kiedy kazalam mu kupic kielbaske a ja mialam zamiar isc po naboje:P

Gość narkotyk80
moj maz to prawdziwy zakupoholik.ja uwielbiam zakupy kosmetyczno-ubraniowe,on kocha wszytsko od warzywniaka poczawszy na ciuchach skonczywszy.w zasadzie zakupy do domu robi tylko on,a na reszte chodzimy wspolnie.jakis czas temu tak mnie przeciagnal po miescie w poszukiwaniach rzeczy dla nas,ze ja plakalam ze juz chce do domu,a on nic jakby dopiero wyruszyl. jest dla mnie najlepsza przyjaciolka na zakupy!!!

Gość ssssssuzi
historia ze śmietanami, zdecydowanie najlepsza.... i orzeszki też nie złe...

Gość trerere
Tak sobie czytam i sie zastanawiam jakimi debilami musza byc Wasi mezowie ;/ Kurde miec napisane na kartce i zle zakupy zrobic ;/ Jak ich matki przygotowaly ich do zycia ;/ Moj syn wie ze smietana 22% to smietana 22%, ze sol czosnkowa to nie to samo co czosnek ... zalosne ;/

Gość 911
pain au chocolat a po co ci naboje?

Gość liść.........
jak mojemu mężowi kazałam kupić makaron na spagetti to kupił nitki jak do rosołu