Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim ja jestem dziś

Powiastka namiętnie erotyczna-tworzymy!

Polecane posty

Gość kim ja jestem dziś

godzina 20.00 pomyślał rozpinając górne guziki koszuli. Kobieta, więc jak zwykle się spóżni - przeleciało mu przez głowę. Ale nagły dzwonek do drzwi przerwał myslenie. Tak dzwonią tylko ostre kobiety - pomyślał otwierając. Nie pomylił się. W drzwiach stała niezła sztuka.

Gość taka bez...
miala dlugie blond, wlosy ponetne usta, i dlugie nogi obciskajace przez napieta na maxa na jej ciele czerwona seksowna sukienke

Gość a cziekerap
a ona ni z gruch niz pietruch :Sex, Drugs and Lubelski Full!!!!! ubrana byłą w kawową garsonka a z twarzy przypominała Renie Beger "yes yes yes" - pomyślał

Gość nieduża lalka
Ciekawe kiedy ją zerwę z tego pieknego ciała-pomyślał. wieczór zapowiadał się nieziemsko.

Gość kim ja jestem dziś
to osmolony i pijany Pan Radek spod 7 stał w drzwiach, spojrzał się chwilę w oczy po czym rzejkł - mogłbym się u Pani wysrać, bo u mnie kibel się zapchał

Gość a cziekerap
zaceła szeptać mu do ucha W Wysokich Andach kondor jajo zniósł: Pierwsze jajo zniósł, drugie jajo zniósł, trzecie jajo zniósł a potem zdechł, a potem zdechł, a to pech, a to pech... A na co jemu było tyle jaj! Ajajaj, na co tyle jaj, było mu.... Mały indianin napiął wielki łuk! Jak on mógł, jak on mógł, napiąć łuk! Najlepsze piwo to lubelski full! Gul gul gul, gul gul gul, lubelski full, gul gul! Takiego piwa nie pił nawet król, gul gul gul, gul gul gul, nie pił król, gul gul! Nad lublin nadleciało stado wron!... Nie wiadomo skąd, nie wiadomo skąd, nie wiadomo skąd...!

Gość hełegłe
pospiesznie zdjęła sukienkę ... jego oczom ukazał się widok steranych zyciem dwóch piersi, które wyglądały jak wyżęte skarpetki i smętnie przypominały o sile grawitacji...

Gość taka bez...
ona wkroczyla do jego mieszkania z iscie ponetnym usmieszkiem nie zwracajac uwagi na jego wzrok utkwiony w jej prężnych posladkach...

Gość kaaarolcia40
Pomyślała że ten wieczór będzie jego ostatnim.

Gość DO A CZIEKERAP
popłakałam sie ze śmievhu

Gość hełegłe
skoro wchodziła, to jego wzrok mógl utkwić najwyżej w jej piersiach, bo posladki wiadomo miałą z tyłu:D

Gość gvg
Jak weszła tak wyszła.

Gość ruletka szczęścia
Poczekaj,rzuciła się za nią z twarzą staraną życiem O jeden sex cię proszę. Jak chcesz to bez zobwoiązań. żal jej było mu go słuchać. Pomyślała,co tracę. To nie zmydła. Dam mu co chce,jeden dobry uczynek w tę czy we wtę, co mi tam. Odwróciła się i objęła w dłonie jego twarz. Otrała łzy płynące po policzkach. Odgarnęła włosy zasłaniające mu pół twarzy i już chciaała zanurzyć jego twarz między swe bujne piersi tworzące pośrodku iście niebiański dołek ale z przerażenie krzyknęła: kurwa, Myrevin, to znowu Ty?

Gość gvg
Tak-zaskomlał Myrevin.W pokoju czeka jeszcze Jarek. Ale on może w sumie jpoczekać. Niech dorośli się najpierw zabawią.

Gość hełegłe
jarek niestety nie chciał czekać.harce już chodziły mu po głowie. nieletność w niczym nie przeszkadzała. czuł chuć taką, że przeleciałby nawet myrevina.

Gość głeboki wsad
Rozwiazanie mogło byc tylko jedne: trójkacik.