Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca kobieta z dylematem

Co mozna powiedzieć o mężczyźnie, który jeździ bardzo

Polecane posty

szybkim sportowym samochodem. Poznałam takiego Pana. Wydaje sie bardzo w porządku, jest miły i sympatyczny ale po co mu taki samochód? Może to głupie, że pytam o takie rzeczy, ale nurtuje mnie ten mężczyzna. Zawsze wydawało mi sie, że takimi samochodami jeżdzą jacyś gogusie. Prosze o mądre odpowiedzi.

Gość że go stać
:o

co myśeć?? hmm, nooo, może ... facet ma dużo testosteronu, na pewno jest świetny w łożku :D może być?????? ;)

To zalezy co rozumiesz pod pojęciem szybki, sportowy samochód.. Ps jesli to opel calibra :P to sobie odpuść :D

To jest mitsubishi, jesli nie pomyliłam pisowni, taki czterodrzwiowy Ale jakie to ma znaczenie jaki to samochod? Wazne, ze jest szybki. Po co mu taki?

Gość taka jedna jakas sobie ja
samochody są 3 lub 5-cio drzwiowe :P nie ma 4 drzwiowych :P

no przecież napisałam - jest w symbiozie z jego testosteronem zapewne ot, cała tajemnica ;)

Gość że lubi taki bryki
jeden lubi sportowe a drugi terenowe a ktoś jeszcze turystyczne jego wybór czym jeździ i nie ma się nad czym zastanawiać

Jak to nie ma 4 drzwiowych?? :D:D Sedany są 4 drzwiowe a pan ma pewnie miśka, czyli Mitsu Lancera Evo - spoko gość bo wie co dobre. Co prawda konkurencyjną marką popyla, ale mozemy sie na 1/4 gdzies ustawić i zobaczyc czy jest tak szybki jak piszesz :P

nad czym sie tu w ogole zastanawiac. Jakby mial jakiegos grata, to bys pewnie napisala: moj facet jezdi strupem za tysiac zlotych, jest niezaradny i nie mysli o przyszlosci, czemu nie zmieni pracy i nie kupi czegos lepszego :P

Gość dere
w sedanie są 4 drzwi o.O lole. ja myślę, że po prostu go stać na takie auto, lubi drogie, szybkie samochody jak prawie każdy. ja bym faceta nie skreślała z tego powodu.

dupcia ---> oj, dziwczyna próbuje po prostu dopiąć fajną ideologię do tego samochodu i faceta, a Ty od razu musisz tak drastycznie ;)

nie chodzi o to, ze sie je lubi bo są drogie tylko dlatego kupuje sie drogie, bo nie ma tanich i szybkich samochodow :D

Poza tym Klaudi jak zwykle ma racje... Faceci mający japonskie ściganty 4WD sa zajebisci w łóżku i daja kobiecie super orgazmy :)

Gość dere
tu bym się nie zgodziła. może nie tanie, ale też nie jakoś super drogie się znajdzie, żeby było szybkie. zależy co mu pod maskę włożyli.

Gość dere
to zabrzmiało jakbyś pomykał czymś w stylu imprezy :P

komiczny, tylko mi nie mów, że masz właśnie takiego, bo znowu zostanę posądzona przez jakiegoś "przenikliwca" większego niż my razem wzięci o ... i tu może paść wszystko ;)

Gość master od muppets
komiczne a Ty co masz Imprezę???

"tu bym się nie zgodziła. może nie tanie, ale też nie jakoś super drogie się znajdzie, żeby było szybkie. zależy co mu pod maskę włożyli" etam... nic co jest szybkie i nowe (lub prawie nowe) nie bedzie tanie...

Gość ja też jeżdże sportowym
samochodem, cabrio. Nie jestem ani specjalnie ładna, zgrabna ani młoda:(. Czy to znaczy, że mam powalone we łbie? haha, muszę się na fiacika przerzucić.

Klaudi - nie mam Lancera - spokojnie... Poza tym nie pisze na forum o swoim samochodzie :)

Gość dziwi mnie to co czytam
Taki facet to nic dobrego. Na pewno podrywa na ten samochód mase takich jak ty naiwnych panienek. Znałam juz takich jak on i ja bym uciekała od takiego gdzie pieprz rośnie.

"Faceci mający japonskie ściganty 4WD sa zaj**isci w łóżku i daja kobiecie super orgazmy" no tak bardzo trafna :):):) faceci z japoncami gora, hehe :D:D chyba o to ci Klaudka chodzilo

O jasne :D:D Lancer to taka efektowna :D:D fura, ze panienkom majty spadaja po prostu... Stuknij sie w głowe pomaranczko

można tylko stwierdzić ,że jest posiadaczem takiego samochodu. natomiast wszystko inne to tylko domysły, wymysły i fantazje. poznaj faceta lepiej to poznasz jaki jest. :D

"no tak bardzo trafna faceci z japoncami gora," pisalem o ścigantach 4WD a nie jakichś padłach z fwd i wolnossącym silniczkiem 1.4