Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiunia1007

Ból w czasie stosunku

Polecane posty

Gość gosiunia1007

witam mam male pytanko mysle ze ból w czasie stosunku raczej nie jest normalny wiec czy ktos moglby mi odpowiedziec skad on sie bierze??dodam ze wspolzyje z chlopakiem pewien czas tyle tylko ze przez ten ból wogole nie odcuwam przyjemnosci.dzieki za wszelkie odpowedzi pozdrawiam

od kiedy sie kochacie? bylas dziewica wczesniej i to byl Twoj pierwszy raz?

Gość gosiunia1007
no pare razy sie kochalismy a przynajmniej probowalismy dziewica juz nie jestem przy jednym z pierwszych stosunków krwawilam

tak, rozumiem, ale chodzi mi o fakt, czy ostatnio stracilas dziewictwo? z tego co pamietam w moim przypadku bylo tak ze jakos nawet do 3-4miesiacy przy takiej glebszej penetracji, oczuwalam bol - ale nie zawsze, ale owy dyskomfort minal i nie masz sie czym martwic, jest to cos naturalnego, no ale wlasnie chodzi o to czy juz od bardzo dawna nie jestes dziewica, czy od jakiegos czasu, bo jezeli od dawna, to moze cos tam w srodku jest nie tak i najlepiej bryknac obowiazkowo do ginekologa

Gość gosiunia1007
krwawienie bylo niedawno wiesz nie kochamy sie non stop tym bardziej ze moj chlopak byl za granica wiec mielismy przerwe. myslalam ze bol jest moze spowodowany tym ze poprostu nie moglam sie rozluznic ale tydzine temu bylismy sami w gorach niestety wspolnie spedzona noc skonczyla sie tylko moim placzem i zmartwieniem mojego chlopaka. ja sie martwie ze cos jest nie tak a on sie martwi ze ja sie martwie i wciaz bledne koło pozdrawiam

spokojnie wszystko bedzie dobrze, skoro niedawan stracilas dziwictwo, taka juz natura, nie jestes wyjatkiem, troszke poboli i przestanie, partner niech bedzie delikatniejszy na grze wstepnej i dobrze Cie rozgrzeje, rozluznisz sie i bedzie okey

spokojnie wszystko bedzie dobrze, skoro niedawan stracilas dziwictwo, taka juz natura, nie jestes wyjatkiem, troszke poboli i przestanie, partner niech bedzie delikatniejszy na grze wstepnej i dobrze Cie rozgrzeje, rozluznisz sie i bedzie okey mozecie kupic jakis zel nawilzajacy jesli masz z tym problemik, ale na bank potrzebujesz tak jak pisalam wyzej dobrej gry wstepnej

spokojnie wszystko bedzie dobrze, skoro niedawan stracilas dziwictwo, taka juz natura, nie jestes wyjatkiem, troszke poboli i przestanie, partner niech bedzie delikatniejszy na grze wstepnej i dobrze Cie rozgrzeje, rozluznisz sie i bedzie okey mozecie kupic jakis zel nawilzajacy jesli masz z tym problemik, ale na bank potrzebujesz tak jak pisalam wyzej dobrej gry wstepnej