Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniii93

Związek

Polecane posty

Gość Moniii93

ZAkochałam się na śmierć i życie w pewnym o rok starszym chłopaku.Byłam z nim dwa razy.Za pierwszym razem byliśmy tydzień stwierdził,że do siebie nie pasujemy. Za drugim razem gdy się mnie spłytał o chodzenie oczywiście zgodziłam się.Byliśmy razem pół roku...Był cudowny ..obiecywał,że mnie nigdy nie zostawi,że będzie ze mną już zawsze.On kochał piłkę nożną.Poświęcił by dla niej wszystko. I tak też zrobił. Przez kilka dni nie widzieliśmy sie bo on musiał grać z kolegami w piłke...w ogóle sie nie odzywał. Byłam bardzo smutna ,bo naprawde mnie zaniedbywał.Pewnego dnia pisał z innymi chłopakami ,ktorzy grają w piłke na forum. Napisali mu tam,że grając w piłke nie można mieć dziewczyny.Piłka za dużo czasu poświeca. Było coraz gorzej! Płakałam co chwile ,prosiłam sie go o spotkanie żeby sie odzywał.. w dzień zerwania powiedział mi ,że mnie kocha i nie zerwie ze mna bo obiecał.. czekał aż ja to zrobie.Zrobiłam to co chciał. Ale terazjest jeszcze gorzej.Spytałam sie go czy bedziemy jeszcze kiedyś razem.. On powiedział że jezeli jeszcze kiedyś bede chciala bo narazie przez piłke nie moze mieć dziewczyny a idzie jeszcze do innej szkoły. Ja go bardzo kocham!!!!!! Co mam zrobić żeby wrócił do mnie ? Ja bym za niego życie oddała... :( POMOCY!!!

Gość zaloz jeszcze z
10takich tematow!!!

Gość schowaj mu piłkę

Gość schowaj mu piłkę

Gość Ottto
Nic absolutnie nie rob moja droga ,musisz troszeczke dojrzec ,a problemik rozwiaze sie sam :):)

Gość Moniii93
ale ja musze .. ja bez niego nie wytrzymam :(:(