Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoccccccccyyyyyyyy

jak to zrozumiec ???CIAZA czy NIE ????? POMOZCIE DZIEWCZYNY !

Polecane posty

miesiaczke mialam 10.06. do 15.06. ostatni kochalam sie z mezem 22 .06. i tak sie zdazylo ze maz nie zauwazyl ze prezerwatywa nam pekla wszystko dostalo sie do "srodka ". od tamtej pory sie nie kochalismy ,musze wspomniec ze mam usuniety prawy jajowod i akurat cykl wypada na prawy jajnik, wiec nie wiem czy jestem w ciazy dzis robilam test i wyszedl negatywnie ale nadal mnie to nurtuje poniewaz zwykle tak na 1,5 tyg przed okresem zaczynaja bolec mnie piersi a teraz nic kompletnie nic jedynie co zaobserwowalam to to ze wydobywa sie ze mnie duzo sluzu tak jak w dni plodne jest ciagliwy jak bialko jaja kurzego i na przemnian przezroczysto bialawy , juz nie wiem co myslec dziewczyny potrzebuje wytlumaczenia co sie dzieje ?dodam bylam dzis u gin . robil mi usg przez pochwe i powiedzial ze endometrium jest przekrwione, dodam jeszcze ze mialam ciaze pozamaciczna i usuwano mi ja wraz z jajowodem czy mozliwe jest ze cykl mi sie po operacji wydluzyl?

DZIEWCZYNY PROSZE PISZCIE MUSZE ZKIMS O TYM POROZMAWIAC BO ZWARJUJE A NAPRAWDE NIE MAM Z KIM DOSWIADCZONYM POROZMAWIAC PLISSSSSS

podbijam, a co :classic_cool:

Gość laborant
najlepiej zrobic test w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki w lipcu, wiec poki co chyba nie masz co sie zastanawiac bo jezeli to ciaza to i tak jest za "mloda" zeby ja wykryl zwykly test. chyba ze badanie krwi, ale to duzo zachodu

Gość lora28
Popieram Laboranta:)Wg.mnie tez powinnaś poczekać do daty lipcowego okresu,bo póki co za wcześnie na testy.

Gość nie wiem pomocy
wiem dzieki ale wiecie ze ciagle myslenie o tym robi swoje:) po nocach sni mi sie jak rodze to taki koszmar pewnie dlatego ze sie martwie

sprzedam ARTHROTEC 50 francuskiej firmy Pfizer. Lek orginalnie zapakowany, 12 sztuk. Ja kupilam i nie byl mi potrzebny. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze o kontakt gg 7644075. Jestem na niewidocznym, prawie zawsze.

raczej dziekuje nie potrzebuje arthotecu bo nie zabijam dzieci!