Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

O tym jak to moj kolega podrywa dziewczyny kompletny ignorant

Polecane posty

ale fajny z niego kumpel. No wiec udzielil mi kilka jakze cennych rad jak to podejsc do dziewczyny zagadac no ogolnie maly kursik mi chcial zaproponowac. No wiec sytuacja perwsza dyskoteka lokal, w ktorym latwo znalezc dziewczyny bawiace sie razem osobno ogolnie plec piekna stanowi duzy procent spolecznosci jakze interesujace pod wzgledem ubioru(drechy ,napakowani jak zatkany zlew misiaki no wiadomo jakie towarzystwo)no ale w koncu chodzi nam o kobitki. Laska number one oto inteligenta i jakze pouczajaca rozmowa o dziewczynie siedzacej przy barze saczaca spokojnie piwo: On ale dupeczka, ladna co wszytko na miejscu. Ja ; no tak bardzo sympatyczna tylko troche za wysoka polka On jaka tam za wysoka bierz ja dawaj ja bede stal obok Ja No dobrze podchodze i probuje jakos zaczac Czesc przepraszam moze chcialabys zatanczyc(nie zdarzyla sie odezwac) nagle wchodzi moj kolega wiesz co poczekaj odsuwa mnie na bok jakie kurwa przepraszam zadne przepraszam to ona ma ci pale robic zobacz jak ja to robie Patrz i sie ucz Ja Tia jasne, czuje ze zaraz bedzie strzal i trzask No o k patrze podchodzi kretyn wywala gangsterka do niej czesc dziewczynko Ona patrzy sie jak na idiote, odpowiada jakze zachecajacym czesc;) . On To co moze wejdziesz pod stolik(ja myslalem,ze zaraz padne)Dziewczyna wielkie oczy zrobila.Ja juz sie odwrocilem wiedzialem,ze zaraz bedzie bach ok po kilku chwilach plask dwa razy .Idiota trzyma sie za twarz i mowi no dobrze to moze do toalety pojdziemy ;ona wzrok zabojcy . On z czerwonym odciskiem jej reki na twarzy mowi do mnie \"No co pewnie ja zawstydzilem troche . Ja Ekhem ;). On a co tam biere sie za inna :).Laska number two On Dobra juz wiesz co masz robic pokazalem ci co i jak dzialaj . On Zobacz ta dziewczyne co opiera sie o sciane,ale cipeczka miodzio podejdz nie boj sie walnij tekstem zaraz padnie u twoich kolan jak domino . Ja tia napewno no ok podchodze troche oniesmielony . Ja a przepraszam bardzo moze masz ochote cos zjesc,dziewczyna nie zdarzyla sie odezwac; wkracza kolega odsuwa mnie obok\" ty znowu przepraszasz jakie tam kurwa przepraszam wiem,ze chcesz byc mily,ale tu takie zachowanie mozesz sobie wiesz gdzie wlozyc zadne przepraszam juz ci to tlumaczylem ona ma ci loda robic . Zobacz tera ja ;).Ja odsunalem sie na bok zamawiajac cos u barmana Podchodzi i mowi no wiec dziewczynko co powiesz na mojego przyjaciela. Ta znowu patrzy sie jak na idiote po czym wola Zbysiu mam tu problem. Ja o matko zakrylem twarz i juz widzialem slyszalem dwa strzaly . Przychodzi do mnie i mowi \"No co Zbysiowi sie nie spodobalem. Cdn

No wiesz ja az taki chojrak nie jestem z reszta to nie ja mam podbite oko ;).

Dupa wolowa mowisz ;). Boze jakie mi czasem glupoty chodza po glowie .

Gość karramba87
o co kaman bo nie chce mi sie czytac tego wypracowania początku

Natalka a dzieki a ty ?? Kalama tfu Kalamba czy jakos takos wcale nie musisz taka glupotka weszla mi do glowy.

Gość karramba87
a to w jakim celu zapodales ten topik szanowny kolego jesli mozna zapytac?

Powiedzmy ze dostalem kociokwiku i chwilowego zacmienia;). Moze kierwniczka wykasowac jesli chce.

Gość karramba87
panie prezesie, czy mogę przyłaczyc sie do tej dyskusji o wszystkim i o niczym??

Pani prezes moze sie dolaczyc dlaczego nie . No i co przeczytala czy zabraklo cierpliwosci

Gość karramba87
ten tekst z lodem zadzialal chociaz raz? :)

Gość karramba87
tak jak powinien, nie zeby dostac po gebie?

Poczekaj no nie tylko zobacze co ja tu naskrobalem hmm zobaczmy no nie ja jestem caly siedze przy barze;)

Gość karramba87
ale mnie chodzi o twojego kumpla - speca od podrywania :D

Gość karramba87
wiesz, prezesie sa i takie co pójdą i zrobia loda. różne indywidua chodzą po ziemi

No patrz nie wiedzialem o tym-naprawde ?? ;). Tylko moj kumpel lezy z podbitym okiem no coz Zbysio chlop jak szafa. Ale uparcie twierdzi,ze jak nastpnym razem pojdziemy to napewno cos wyrwie ; tia jasne .

Gość karramba87
moze akurat trafi mu sie jakas mimoza ktora go uszczesliwi? nie traćmy wiary w blyskotliwosc twojego kolegi ;)

Nie no to on mowi ze jest szpecem ja mu nic nie mowie sam mnie uczyl . O tak ogierem zostanie normalnie.

Gość karramba87
naucza cie jak skutecznie dostać z liscia????? :D :D :D

ekhem i jak przy tym wyciagnac wniosek,ze dziewczyne zawstydzil oooo jee a jak podchodzil do niej cwaniaczek o matko pewnie spodziewal sie nie wiadomo czego...

Gość karramba87
wiesz ja bym sie tam nie czula zawstydzona takim chamskim zachowaniem, nawet bym mu liscia nie wymierzyla. zignorowalabym po prostu.

Oj ty sie tam nie znasz ;)on wie najlepiej co potrzeba kobiecie. Wiesz co tak sie zastanawiam czy w ogole z nim isc nastepnym razem i wreszcie spokojnie jakas dziewczyne zaprosic na jakies jedzonko moze do tanca zaprosic.

Gość karramba87
no on ci skutecznie wszystkie odstrasza :)