Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dziwna sytuacja??!!

Polecane posty

Przytrafiła mi się dziwna sytuacja. A konkretnie , biorę tabletki ( diane 35 rowniez ze wzgledu na stan skory). W czerwcu przyjmowalam je regularnie. 15 czerwca spalam z tz(wytrysk poza mna) wszystko bylo ok, planowo dostalam okres(22.06). Teraz od dwoch dni starsznie sie czuje, boli mnie dol brzucha, jest mi niedobrze,nie mam apetytu, non stop chodze siku. Mam troche stresow zwiazanych z matura(juz wiem ze zdana), i z tz mam straszne problemy. Na ludzki rozum patrzac nie powinna podejrzewac ciazy u siebie. Ale dziwi mnie to co sie ze mna dzieje. Jak myslicie co to moze byc? Przepraszam, może uznacie to za durne pytanie, ale od paru dni zyje w takim stresie, ze juz naprawde nie wiem co myslec.

Gość jedz smalec
to stres i zmartwienia

Gość glizduś
nic sie nie martw to na pewno nie ciaza, moze wlasnie zblizajacy sie okres

to znaczy nastepny okres planowo z tabletek mam miec dopiero 20 lipca, mam nadzieje ze to stres , naprawde już świruje od tych problemow

Gość jedz smalec
sama napedzasz ta sytuacje wyluzuj

Gość Mallutka....p
te tabletki moga tak na Ciebie dzialac... azda kobieta inaczej odczuwa skutki uboczne! wspolczuje ja tam zazywam novynette i jak narazie jest ok;)

ja juz bardzo dlugo je biore ze wzgledu na stan skory bedzie z jakies nie cale 3 lata z przerwami na cilest, ale zawsze bylo tak ze musialam do nich wracac, jakos mi leza te tabsy,ale jutro ide do gina i pewnie zmienie na jakis czas na inne