Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia887

długi okres/

Polecane posty

Gość monia887

hejka ja mam taki poblem.. tydzien temu zaczełam tabletki antykoncepcyjne wziełam je 1dnia miesiączki.. brałam 6dni i przerwałam poniewaz bardzo zle sie czułam..nie biore ich juz 3dni i okes nadal mam 9dzien ;((( i nie wiem co jest ... wczensiej okres mi sie spozniał koło 20dni..bardzo to mnie martwi..bo zastanawiam sie czy w ogole on mi sie skonczy..bardzo napawde byłabym wdzieczna jesli ktos by mi odpisał ;/ aa mam 20lat .i zawsze okes miałam góra 5dni

ajjjjjjj i po co cos takiego robilas? wywolalas w ten sposob u siebie niespodziewana miesiaczke :/ a nie wiedzialas ze skuki uboczne moga wystepowac do 3 opakowania i jest to cos normalnego? dopiero jesli po 3 opakowaniu skutki uboczne nadal sie pojawiaja, nalezy udac sie do gina po zmiane tapsow na Twoim miejscu skonsultowala bym sie z ginekologiem, tabletki to nie cukierki, nie mozna raz brac, a raz nie

Gość monia887
:( .. dziekuje bardzo za odpowiedz.. no dokładnie.. masz rację.. ale nie chce brać juz tego świństwa ... a jak myslisz i le jeszcze ten okres bede miec?? no i racja bede musiała przejsc sie do ginekologa :** buzial

Gość em-ka
ja tez tak mialam po przerwaniu tabletek w trakcie cyklu (bralam je 3 lata) musialam je natychmiast odstawic bo mialam zaburzenia krazenia....trwalo to kilka tyg.trafilam na czyszczenie macicy i bralam pozniej pzrez 1 cykl jakies leki i bylo juz ok...ale kazdy organizm jest inny