Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony tatus

zona oszalala co robic

Polecane posty

Gość zmartwiony tatus

nagle wpadla na pomysl, ze przestaje karmic mimo ze siedzi w domu nie idzie do pracy, tylko tak dla zasady! czy wy kobiety w ogole nie myslicie o zdrowu dzieci!? co zrobic zeby jej sie odmienilo? zagrozic czyms?

Gość a co z..........
a ile miesiecy juz karmi??

Gość anka613
toś się luśka popisała typową sobie inteligencją :o

Gość zmartwiony tatus
13 miesiecy niecale, co za urny tkst z tym "nadstaw swojego cyca"..... ja zarabiam ona ma karmic i zajmowac sie dzieckiem

Gość lecz się pojebusie
żona to nie dojna krowa jeśli nie chce to niech nie karmi...

Gość a co z..........
ozesz 13 miesiecy???? najwyzszy czas odstawic! potem bedziesz narzekal ze cyce ma juz nie takie fajne jak przez dzieckiem...

Gość facet to nie bankomat
jeśli nie chcesz, nie dawaj jej pieniędzy

Gość a co z..........
a tak poza tym, wspolczuje jej meza :(

Gość lecz się pojebusie
rocznego dzieciaka ma piersią karmić? :O...weź się puknij w łeb..i to stwierdzenie ze ty zarabiasz to ana ma karmić...przecież będzie karmić tylko nie piersią...i wogóle jak ty ją traktujesz kretynie:o

Gość ja bym jej zajebał z kapcia
suka ma grzecznie siedzieć w domu i słuchać swojego pana. Zwłaszcza taka z bękartem.

Gość ja bym jej zajebał z kapcia
a jak się jej nie podoba, to przytnij fundusze, od razu się ułoży.

Gość zmartwiony tatus
do poltora roku moglaby pokarmic, przeciez nie mowie ze do 8 lat jak ktos napisal, na jej cycki narzekac nie bede, i tak juz sie zmienily, ajwyzej sobie powiekszy, zrozumialbym jakby jakis czas sie zastanawiala kiedy przestac a ona tak z dnia na dzien sobie stwierdzila!!!

Gość Anka weteranka
mój drogi najwyższy czas odstawić dziecko od cycka :O wystarczy karmić do 9 m-ca życia potem to tylko takie dziecięce przyzwyczajenie :O w tym wieku dziecko powinno już jeść stałe bardziej wartościowe, urozmaicone pokarmy, matczyne mleko jest już za jałowe a z piersi dostało już przeciwciała które miało dostać więc lepiej odstawić teraz bo potem ja współczuję twojej żonie ...dziecko im starsze tym trudniej odzwyczaić od karmienia piersią... jak się zapatrujesz na 2-3 leynie wiszące u cycka??? widziałam takie przypadki i to już niesmacznie wygląda jak brzdac sam mamie bluzkę rozpina :O

Gość zmartwiony tatus
dziecko je normalne posilki tez, ale mleka przeciez tez potrzebuje, a sztucznego nie chce pic

Gość przejade cały świat na bizonie
a moim zdaniem ZMARTWIONY TATUŚ ma racje, bo póki moze to niech karmi to dziecko, on ma racje ! takei mleko jest najlepsze dla zdrowia maluszka:)

Gość zastanów się facet
Dziecko ma 13 miesięcy, to najwyższy czas żeby odstawić od piersi. Twoja żona też pewnie ma już dośc karmienia, napewno chce sie ubrać i wyglądać fajnie bez cyców pełnych mleka. A to ze ty zarabiasz to powiedziała bym ze to Twój obowiązek!!!!!!! każdy mąż powinien dbać o dobro swojej rodziny, zarabiać pieniądze na utrzymanie i w ogóle, więc nie dramatyzuj, bo dziecko i tak długo piło z cyca. Niektore matki od urodzenia nie karmią bo z jakiś przyczyn nie mogą!!! więc jeszcze raz nie DRAMATYZUJ

Gość zmartwiony tatus
ale ona MOZE karmic i w czym to niby przeszkadza w ubieraniu, po sklepach z ciuchami lata i ubiera sie w coraz to nowesze szmatki, wiec nie wymyslaj takich powodow

Gość zastanów się facet
ja byn\m jej zajebał z kapcia weż najlepiej zajebaj siebie bo daremny jesteś. Ciebie najlepiej uwiązać, żebyś głupot nie wypisywał.

Gość ja karmiłam do półtora roku
nie widzę problemu. Moje poprzedniczki pewnie mają po 15 lat i wiedzę o macierzyństwie czerpią z Bravo Girl

Gość zastanów się facet
nie wymyślam powodow. Szkoda ze faceci nie karmią przestali by już po pierwszym miesiącu!!!! karmić tak duze dziecko to już dręka. Wiem ze mleko matki jest najzdrowsze, ale dziecko już go w wystarczających ilościach dostało.

Gość llalllall
a może w końcu chce sobie walnąć drina albo piwa się napić- daj jej spokój i odwal sie od niej - facet powinien kurwa raz w życiu spróbować życia ponad rocznego- uważania co sie zje, napije, nie stresować sie- żaden by tygodnia nie wytrzymał!!

Gość zastanów się facet
ja karmiłam do półtora roku nie rób się taka mądra. Nie jestem 15 letnią mamusią ani nie czytam bravo girl. A ty nie piszesz książki żeby przypuszczać po ile mamy lat! karmiłaś do półtora roku to ok. Twoja sprawa ale nie nalatuj na inne matki!

Gość zmartwiony tatus
przeciez jak ona chce to piwo pije, nie uwaza na to co je

Gość llalllall
no to zajebiscie pije piwo żre co popadnie i dziecko karmi to tym bardziej niech przestanie

Gość zmartwiony tatus
jakie zapierdala cala dobe, codziennie na 8 godzin przychodzi opiekunka zona tylko pokarm zostawia w lodowce, skad w was tyle agresji?!

Gość zmartwiony tatus
jak wypije wieczorem to sciaga mleko dopiero rano, akurat na diete sie nie skarzy