Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 menthapiperita

Farmacja- praca po studiach

Polecane posty

Go艣膰 menthapiperita

mam pytanie do wszystkich pa艅 (i pan贸w by膰 mo偶e), kt贸rzy uko艅czyli studia farmaceutyczne. Ja jestem dopiero studentk膮 i bardzo cz臋sto s艂ysz臋, 偶e po farmacji bardzo 艂atwo o prace a zarobki s膮 ca艂kiem wysokie. W wielu og艂oszeniach pojawiaj膮 si臋 oferty z mieszkaniem ( a nawet z domem). S膮 to oczywi艣cie oferty z mniejszych miast, miasteczek.... ile jest prawdy w tych zarobkach? Czy rzeczywi艣cie znalezienie pracy w jakie艣 firmie farmaceutycznej jest bardziej op艂acalne ni偶 praca w aptece? Prosz臋 wszystkich, kt贸rzy maj膮 w艣r贸d znajomych lub w rodzinie farmaceut贸w, jak r贸wnie偶 samych farmaceut贸w o opisanie tego co czeka mnie po studiach.... z g贸ry dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 menthapiperita
prosz臋 o chocia偶 kilka informacji. Nikt nie ko艅czy艂 studi贸w farmaceutycznych? Nikt nie ma w rodzinie lub w艣r贸d znajomych farmaceut贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menthapiperita
Ponawiam pro艣b臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menthapiperita
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menthapiperita
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menthapiperita
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milk_A
moj trener tanca towarzyskiego 955-letni) ostatnio opowiadal mi o swoim koledze z liceum... Na lejkci biologii nauczycielka wezwala go do odpowiedzi z genetyki: konkretnie prawo Mendla, a ze uczen byl ambitny to nauczyl sie najpierw jego zycierysu a potem dopiero powiedzial prawo. Nauczycielka na koniec szkoly dala mu 4 pod warunkiem ze nie pojdzie na studia farmaceutyczne. On jednak zrobil po swojemu i z 3 razem dostal sie na uczelnie. Teraz pracuje w Ameryce w wielkim koncernie farmaceutycznym i ma tyle pieniedzy ze stc go na to, aby w kazdym roku przyjechac do polski i stawic przyjecie dla calej klasy licealnej. A teraz ja od siebie powiem Ci ze jesli bedziesz miala upor to znajdziesz podobna prace, najwazniejsza jest wiedza i doswiadczenie. Po studiach znajdz prace z mozliwoscia awansu, a jak bedziesz juz na szczytach to nie zapomnij o mnie, ja wtedy bede konczyc studia farmaceutyczne, wtedy ty i pomozesz :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milk_A
poprawka trener ma 55 lat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hyfdn
taaa, mozliwosci so nieograniczone :D a jakie zarobki no conajmniej z 10tys na reke na poczatek :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pracuj臋 w dobrej firmie farmaceutycznej i na zarobki nie narzekam, praca bardzo op艂acalna. je艣li macie problemy ze znalezieniem pracy po farmacji polecam zrobi膰 tak jak ja, a wi臋c zg艂osi膰 si臋 do firmy IRS Poland, tam bardzo skutecznie pomagaj膮

Udost臋pnij ten post