Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martita.....

Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość Martita.....

Moj chlopak z ktorym jestem od nie dawna tzn od walentynek zaczal pracowac 400 km ode mnie- w Krakowie... Wraca na weekendy do domku i tylko w soboty i niedziele sie widzimy...znajomi mowia ze taka rozlaka na dobre nam wyjdzie ale ja nie moge tak bez niego... dzisiaj zadzwonilam do niego oznajmil mi ze raczej za tydzien nie wroci na weekend bo ma duzo pracy a planowalismy w tym czasie wypad na biwak... on ma do mnie pretesje ze go nie rozumiem... nasza rozmowa wygladala dziwnie ja sie rozplakalam i sie rozlaczylismy.... czy ja naprawde przesadzam?

Kraków to piękne miasto możesz się do niego przejechać... i przy okazji:)

ojej, a mój chłopak od pon- do pt pracuje w krakowie a w weekendy wyjezdza do swojej miejscowosci :o tylko nie wiem jakiej, nie chce mi powedziec :/ moze sie wstydzi

Gość Martita.....
wiem ze piekne.... ale to tak daleko... i to wszystko nie jest takie proste....

hehe... spoko jak się ciebie wstydzi:D

Gość Martita.....
Arafacia- jestes z Krakowa?

a gdzie ty mieszkasz że masz daleko?

Gość Martita.....
w centralnej polsce... ale powiedzcie mi jak ja mama zaczac do tego wszystkiego podchodzic?

no wiesz ale czasami by nie zaszkodziło wpaść do niego... myślę że by się chłopak nie pogniewał :D

Gość dziura po zębie
normalnie !! ja z moim chłopakiem (teraz już mężem) jeździlśmy tak do siebie przez 5 lat!! było ciężko, były pretensję...była tęsknota...nie wymagaj tylko od niego, dawaj też coś od siebie!! pamiętaj, że Ty zostałaś z rodziną a to on wyjechał!! sam!! jeśli się kochacie i będziecie silni to przetrwacie tą rozłakę:) tak jak ja i moj mąż :) powodzenia:)

Gość Martita.....
Arafacia.. to jak jestes z krakowa to mnie przenocujesz prawda :-) a tak powaznie to on pracuje na budowie gdzies na obrzezach krakowa nie mial by mnie gdzie przenocowac bo spia u szefa w hotelu wszyscy na kupie wiec....

Gość dziura po zębie
...dla chcącego nic trudnego...

Gość Martita.....
Moze glupio mowie ale chodzi mi najbardziej o to ze psuuje mi plany mielismy jechac ze znajomymi naten biwak a ten mi wyskakuje ze chyba za tydzien nie wraca.... po prostu juz taka jestem ze nie lubie jak ktos mi plany psuje...

Gość dziura po zębie
no nie wiem, ale praca jest chyba ważniejsza niż biwak??

Gość Martita.....
No pewnie ze praca wazniejsza ale... zreszta... ja jestem taka nerwowa i on tez... wiec cieko bo ja go zaraz obwiniam za to ze musi zostac!