Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karen7

małe piersi

Polecane posty

mam prawie 18 lat a biustu jak nie bylo tak i u mnie nie ma czy mam jeszcze jakies szanse ze mi urosna ?Ciekawi mnie jak bylo w waszym przypadku ? dodam ze nie jestem wcale chuba przy wzroscie 163 waże 55 kg wszystkich serrdecznie pozdrawiam i dziękuje za komentarze jeśli takowe będą

Gość a figa
EEE tam bzdury piszesz, atrakcyjność kobiety nie mierzy się wielkością biustu. Ja mam 29 lat i najmniejsze piersi świata, ale za to JAKĄ pupę i nogi! Nigdy nie narzekałam na brak facetów. A teraz mam męża.

Gość Lakosik
hmmm raczej nie ma zbyt duzych szans i nie sluchaj jarka bo to zalezy czy facet to romantyk czy samiec

Gość Wielbiciel Małych Biustów
Dziewczyny, nie macie większych problemów? Są faceci (tacy jak ja) dla których małe biusty były, są i będą cholernie atrakcyjne.

heh Jarek chyba chciał mnie troszke zalamac ale mu się nie udalo :) pozdrawiam ! ;] no prrzy bieganiu to wygodnie nie powiem ale wolałabym czuc sie bardziej kobieco .. chociaz moze przesadne napisalam ze wcale nic nie mam bo cos tam strerczy hehe ale do miseczki A to napewno sie nie kwalifikuje

Gość ona6789
precz z małym fiutem jarka!!!!!!!!!!!!!1

Gość Lakosik
sa Jarek mam qmpla co lubi biusty A:)

hehe nie no teraz to się rozesmiałam :) Dobre to bylo ona6789 :) heh Jarek lubi kobiety o gigantycznych biustach :) Jarek byle by miala cycki nie ? niewazne czy jest fajna mądra czy głupia ? Smieszny jestes

Raczej znikome :) Chyba, że na tabletkach anty albo w czasie ciąży

Gość ona6789
jareczku buhahaha czy ty naprawde sadzisz ze jaka fajna laska z duzym biustem chcaiala by ciebie i twoje 10 cm w zwodzie????????????????

Gość desiree9
aj nie lam sie ja mam maly biust a i tak potrafie zwrocic na siebie wzrok facetow wazne jest to byle sie nie chowac i nie zachowywac jak zbity pies czy cos. Kobieta ma duzo wiecej wsopanialych rzeczy niz tylko biust tylko trzeba je zauwazyc.

Gość Lakosik
jak dla mnei piersi sa wazne ale najwazniejsza jest twarz jak masz sliczna buzke to nie masz sie w ogole czym przejmowac:) sa faceci co takie biusty lubia ale jest ich po porstu mniej i tyle niz tych co lubia duze

Gość ona6789
o jezu sory to chyba zle zmierzylam, ale mowie ten impotent do niczego sie nie nadaje juz od pary osob to slyszalam, a to tego kwiczy jak zarzynany prosiak

Gość fdsfds
skad wiecie, ile jarek ma w wzwodzie? :/

Gość ona6789
kiesys na imprezie nachlal sie do nieprzytomnosci i wszyscy jaja sobie z niego robili, ktos zdjal mu spodnie i przez reszte wieczoru byla niezla brecha z jego kikuta

Gość Lakosik
mam kolezanke w klasie w liceum ktora miala zero biustu i byl aogolnei przecietniej urody a byl atak kobieca kazdy sie na nia slinil az te taki epiekne z klasy chodzily zadzrosne o obrabialy jej dupcie:)

Gość ona6789
aha jeszcze kazdy pokolei wkladal mu caraz wieksze przedmioty do dupy bo okazalo sie ze ma odbyciak tak tozciagniety ze wszystko na luza wchodzilo. pozdrowienie dla jarusia :DD:D:D

Ehh.. ja bym BARDZO chciała mieć małe piersi.. może nie A.. ale B BARDZO! A mam miseczkę między C a D.. za duzo jak dla mnie.. dlatego mysle sobie o operacji zmniejszenia ich ;) Nikt mnie nie przekona, że to bez sensu. Jarek_84.. taak.. duże piersi lubisz? Ale chyba tylko te silikonowe? Bo jak wiesz (chyba, że nie) duże piersi najczęściej zwisają.. nie są jędrne i mają rostępy.. 5% kobiet o dużych piersiach ewentualnie ma w miare ok, ale to tez rzadkość.

Gość sama miseczka nic nie znaczy
jaki obwod nasz w tym c/d bo ja nosze f-g a biust mam maly :P

65C/D... niektóre staniki to rozmiar C i jest ok.. ale w stanikach D jest lepiej ;) Dla mnie są mega duże :P

Gość 65d
to 84 cm w biuscie wiec nie az tak duzo :)

Gość ona6789
hmmm a kto powiedzial ze ja mam male???????????maly to ty masz rozum kretynie

Gość przeciez nikt ci cyckow
nie zmniejszy z 65c/d

Ogólnie to po zmierzeniu obwodu (ciasno i na wydechu) to mam 67cm.. doradzano mi, żebym nosiła stanik 65D albo 60D... A w biuście mam 80cm.. ale do mojej sylwetki i wzrostu to naprawdę nie pasuje ;) Wszędzie mało, pupa mała a biust BIG :P

Gość ja mam pod
biustem 69 a w 85 nosze 60e-f i nie uwazam swojego biustu za duzy, powinnas nosic 60e jak 65d jest ci dobre

Hehe i tu się mylisz ;) Rozmawiałam już z chirurgami i oczywiście, że mi zmniejszą ;) Nawet spotkałam dziewczyne, która uważała, że miseczka B to dużo! I też sobie pomniejszy (odradzałam jej bo miała naprawde mały ten biust) Czy to rozmiar H, czy D.. czy nawet B... pomniejszą.