Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karen7

małe piersi

Polecane posty

porównajcie sobie różnice :P ja mam 79 w biuscie i 63cm pod... Jestem niska i szczupła i biust też wydaje mi się mały, mimo tych 16cm różnicy...

Gość to to sie chyba
do psychologa kwalifikuje... co oni tam maja wycinac? jak tkanki tluszczowej prawie nie ma

Co mają wycinać? Nie tylko wycina sie tkankę tłuszczową ;) Ale gruczoły mleczne też.

65C jest wizualnie porównywalne wielkością do 70B, więc to wcale nie jest duzy biust... raczej taki średni, albo nawet sredni mały :P

Gość to to sie chyba
i co dalabys sobie gruczoly powycinac...? bo ja nie

Gość pewniee
70b to porownywalny z 75a czyli malutki

Aramanda! Ok.. w biuście ile masz moge sobie wyobrazić.. ale 63 pod? :D Masz naprawdę suuper :P Od zawsze mi się podobało bycie jak najbardziej wąskim! A niestety mam dość szeroko zbudowane żebra.. i nic nie zrobie, żeby miec pod biustem mniej niż 67.. Ale nie to mnie najbardziej wkurza! Pomijając piersi.. to biodra (na wysokośći miednicy) mam strasznie szerokie i odstające.. ćwicze i ćwicze a nic z tym zrobić nie mogę. Ewentualnie lipoza by pomogła, ale nie będe sobie operowac każdej części ciała, żeby byc jak jakaś sztuczna lalka ;)

Gość lecz sie kobietooo
raz piszesz ze za szczupla do biustu jestes a teraz ze masz za gruby tylek i szerokie zebra... zacznij sie leczyc na glowe

No niestety w staniki A i B.. a nawet już prawie w C się nie mieszczę.. A staniki B mają w obwodzie 75 i 80..( tez za małe) więc jak widać nie można powiedzieć, że mam małe.. zresztą widze się i potrafie też porównac z innymi biustami.. mam duże i to jest pewne. A pomniejsze biust na albo średnie B.. albo duże B

A i koniec o moich nieszczęsnych piersiach.. bo to nie o tym temat ;)

Właściwie to mamy dość małe biusty, tyle, ze wizualnie wydają się być dość duże z tego wzgledu, ze jesteśmy szczupłe :D Ja mam figurę gruszki (jesli moznaby mnie wogóle do czegokolwiek porównac :O ), m.in. wyraźnie zaznaczona talię. Niektórych rzeczy niestety nie da się zmienić :P Moja kolezanka bardzo zeszczuplała, ale co z tego, skoro biodra ma szerokie i kosci jej teraz wystaja :/. Ja za to chciałabym wyrzeźbić nogi i cos mi nie idzie :O

Słucham? Że mam za gruby tyłek? Ja tyłka wogle nie mam! To po pierwsze. A po drugie ty chyba mnie bierzesz za jakąś głupiutką nastolatke, mam racje? A biodra na wysokości miednicy to gdzieś na wysokości pępka, jakbys chciała wiedzieć. I to nie ja jestem za szczupła do biusty, tylko biust za wielki do mnie. Cos jeszcze chcesz dodać? Może tym razem cos mądrego?

A ja czytałam na forum małobiuściastych, że 65C to mały biust ;). No, ale moze 65C innemu 65C nierówne hah ;) :D.

Gość miednica na wysokosci pepka...
?????????

Gość no bo 65c
to bardzo maly biust a biorac pod uwage ze nosisz 65 to jakas super chuda nie jestes

do \"No bo 65c\" Jak juz pisałam wcześniej każdy doradza mi nosić 60C. Ogólnie wszyscy mi gadają ,ze jestem taaaaka chuda, same kości itd. Moja znajoma ma 70 pod biustem a i tak jest bardzo chuda.. więc to ile ma sie pod biustem jest bez znaczenia. Oczywiście chciałabym być chudsza.. mam 160 cm wzrostu i 45 kg. Więc.. jak dobrze zauważyłaś to jakaś SUPER chuda nie jestem, ale gruba też nie. Jak jeszcze trochę schudne to będe jak anorektyczka z piersiami. :P Żebra i tak mi już wystają..

dziękuje za dyskusję ale nieco odbieglyśmy od tematu chodziołlo o male piersi ;p do ilu lat rosną i czy mam jeszcze jakies szanse a moze akurat wielu osobam dopiero urosły po 18 r zycia

Gość a ja mam małe i się cieszę
Poczytaj Lobby Małobiuściastych. Mi właściwie skończyły rosnąć w wieku 25 lat, ale może to kwestia odpowiedniego stanika. Odkąd zaczęłam nosić odpowiedni rozmiar to się powiększyły. Mam 70/77 i noszę 60 D : ) Nie martw się, twoje piersi mają jeszcze czas. Piersi osiągają docelową wagę i kształt dopiero po urodzeniu i wykarmieniu pierwszego dziecka. Wszystko może się jeszcze zmienić.

No to ciekawe :D ja mam 16cm różnicy i nosze 60D, a ty masz 7cm róznicy i też nosisz 60D

Gość a ja mam małe i się cieszę
aramanda porównajcie sobie różnice ja mam 79 w biuscie i 63cm pod... Jestem niska i szczupła i biust też wydaje mi się mały, mimo tych 16cm różnicy... Zależy jaką firmę nosisz. I czy podajesz polską rozmiarówkę czy brytyjską. Przy takich wymiarach 63/79 powinnaś nosić 55G, niestety. Sprawdź sama: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Przy moich wymiarach 60D polskie jest dobre.

best_bra mi taki poleciła :) 60D, czyli 28D No w Polsce to raczej takich sie nie kupi, jedynie przez internet :)