Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wosjko to wojsko

czy osoba majaca wyrok za przestepstwo bedzie pociagnieta do sluzby wojskowej??

Polecane posty

Gość wosjko to wojsko

wojsko to wojsko Znaczy sie tak. Sprawa wyglada tak: dwa przestepstwa, jedno to kradziez a drugie posiadanie ziola. Sa to wyroki w zawiesach na chyba 5 lat. Nieistotne. Chodzi o to, ze osoba zostala skazana w zawieszeniu a ma aktualnie 26 lat, nie uczy sie, pracuje. Jak to jest ze skazanymi? Czy moze byc pociagnieta taka osoba do sluzby wojskowej czy nie? Czy np w momencie gdy kara jeszcze trwa ( w zawieszeniu ) nie moze a pozniej np wojsko sie upomni o taka osobe? [02.07.2008] 19:57 Nie moze Osoba karana nie moze byc w WP. [02.07.2008] 20:00 Ajron Men (ajron_men1@o2.pl) zamazanie skazania następuje po 10 latach od skazania, do tego czasu WP nie upomni się o takiego człowieka a tak swoją drogą - dostać wyrok za włam i zioło, co za koorva popelina jestem Ajron Men, nie denerwuj mnie, bo zabiję cię w rękach noże mam, powyżynam wszystkich, mówię wam [02.07.2008] 21:27 no popelina w hooj wielka gangsterka hehehe jeszcze zeby chociaz ryzykowal za cos co pomogloby sie ustawic ;] [02.07.2008] 21:28 może być do polerowania luf [03.07.2008] 00:21 Prawnik11111111111111111111111 zatarcie skazania nastepuje w tym przypadku po roku od daty upływu okresu próby. [03.07.2008] 00:31 *Idealista z Marsa bedziesz chapal do dzioba ty pseudokozaku [03.07.2008] 09:06 wosjko to wojsko Dzieki za wypowiedzi. Czyli rozumiem, ze przez 10 lat taka osoba ma spokoj z wojem a pozniej co? Pozniej moga wezwac do odbycia sluzby? czy jak? No i jeszcze kwestia tego, ze zalozmy taka osoba chce podjac prace gdzie wymagany jest zapis w ksiazeczke wojskowej co do uregulowania sluzby wojskowej no to co.. jak taka osoba pojdzie do nich to wpisza, ze na razie nie wezma czy co ? Wogole to na jakiej podstawie tak mowicie, ze nie wezma do woja? Macie jakies slowo pisane na to? Jak tak to poprosze linka. Co do wymazania akt.. to nie jest to przypadkiem 5 lat od zatarcia skazania? A co do ganksterki.. osoba ta to zaden gankster ani nawet nie bawil sie w ganksterke. Zwykly przypadek zycia.. co z Was nikt nie mial nigdy ziola przy sobie? nie palil? albo cos? Co do kradziezy to tak samo.. wiele rzeczy sie robi i nawet sobie sie nie zdaje, ze to zalicza sie do kradziezy wiec jak chcecie jechac po kims takim to se jedzcie tylko po uj? Ok jak ktos cos napisze w kwesti tego jak to jest z tym braniem do sluzby wojskowej bedzie fajnie. [03.07.2008] 09:09 Jagoda z Koziej Wólki No ja np. nigdy nie miałam, nie palilam i nie kradłam Nie pisz proszę, że to takie naturalne. [03.07.2008] 09:17 wosjko to wojsko Nie pisze, ze WSZYSCY.. ale glupie kserowanie podpada juz nawet pod kradziez. Z reszta nie o to w tym wszystkim biega a o to o co sie pytam ale widze, ze istotniejsze dla co niektorych jest jechanie po kims niz udzielenie odpowiedzi. Od tej pory bede zwracac uwage tylko na to co mnie interesuje. [03.07.2008] 09:20 Ajron Men (ajron_men1@o2.pl) stary, nie piechdol, ze za torebke trawy i skserowanie kilku kartek dostales zawiasy jestem Ajron Men, nie denerwuj mnie, bo zabiję cię w rękach noże mam, powyżynam wszystkich, mówię wam [03.07.2008] 09:21 ciekawski facecik a co w tym erotycznego?? To temat na dyskusję ogólną Rzeczy nie są takimi, jakimi się wydają. Nie są też inne. Budda Zbrodnia w obronie ludzkości jest w pełni uzasadniona. Atylla wódz Hunów [03.07.2008] 09:23 wypierdalaj z tym tematem [03.07.2008] 09:25 wosjko to wojsko nie pie**ole, podalem przyklad a to za co taka osoba dostala to juz nieistotne, napisalem, ze za posiadanie ziola i kradziez i tyle styknie na ten temat, istotnym jest tu to, ze jest karana i jak to sie ma do sluzby wojskowej.

Gość wody
up